Copyright True People. All Rights Reserved

Brandweer.nl populairste website van het jaar 2018

Onze klant brandweer.nl is verkozen tot 'Populairste Website van het Jaar 2018' in de categorie overheid van de 'Website van het Jaar' verkiezing.

Vragen?

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Prijs gewonnen

In een jaar tijd bekeken maar liefst 1.000.000 unieke bezoekers in totaal 4.000.000 pagina’s op brandweer.nl. In 2017 werd brandweer.nl al gekozen tot 'Beste Website van het Jaar' in de overheidscategorie.

Niet stilgezeten

True People heeft samen met brandweer.nl hard gewerkt om dit jaar weer een prijs binnen te slepen. Er zijn grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan vorig jaar. Zo zijn er naast teksten, checklisten, filmpjes en folders ook meer animaties en infographics op de site te vinden. Informatie is veel eenvoudiger op de site te vinden en brandweer.nl is toegankelijk geworden voor mensen met een visuele of leesbeperking. 

Samenwerking met True People

De brandweer zocht een partij die meedenkt over de website en samen met hen de verantwoordelijkheid voelt. De brandweer en True People zorgen er met elkaar voor dat het meeste uit de samenwerking wordt gehaald. Wij denken proactief en pragmatisch mee zodat Brandweer.nl optimaal wordt gebruikt.

Bekijk case

Brandweer.nl over True People

“Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.” Jörgen Lucas, platformcoördinator

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Kies voor True People en bereik je doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken