Copyright True People. All Rights Reserved

Regel je financiën goed met Geldplan ZZP

Samen met het Nibud hebben wij Geldplan ZZP gerealiseerd op Startpunt Geldzaken. Het nieuwe geldplan helpt ondernemers bij het regelen van hun financiën.

Wil jij ook een webapplicatie?

Verhoog je bedrijfsprocessen of verbeter je klanttevredenheid met een webapplicatie.

Geldplan ZZP nieuw op Startpunt Geldzaken

Geldplan ZZP is het achtste geldplan op Startpunt Geldzaken. Geldplan ZZP geeft je tips om de risico's van ondernemerschap te beperken en de kans op succes te vergroten.

De realisatie van Geldplan ZZP

Na de realisatie van het succesvolle platform Startpunt Geldzaken en de  zeven geldplannen, hebben wij ook Geldplan ZZP gerealiseerd. Tijdens de realisatie van het nieuwe geldplan is rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Op deze manier kunnen ondernemers binnen enkele stappen anoniem tot een actieplan komen. 

Regel je financiën goed

Ben je ZZP'er? Of van plan om ZZP'er te worden? Geldplan ZZP geeft je tips om de risico’s van ondernemerschap te beperken en kans op succes te vergroten. Beantwoord anoniem een aantal vragen over de situatie en jouw onderneming. Kies wat je wilt aanpakken en voer het actieplan uit.

Achtste geldplan op Startpunt Geldzaken

Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP. Startpunt Geldzaken stelt geldplannen beschikbaar voor huishoudens in verschillende omstandigheden. De andere zeven geldplannen zijn: 

  • Kom uit de geldzorgen
  • Beter rondkomen
  • Sparen, aflossen of beleggen
  • Rondkomen met kinderen
  • Studie (klein) kinderen
  • Bijna 18
  • Pensioen

Wil jij ook een webapplicatie?

Door middel van een webapplicatie helpen wij je de bedrijfsprocessen te optimaliseren of de klanttevredenheid verhogen.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een maatwerk webapplicatie.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken