Copyright True People. All Rights Reserved

True People ontwikkelt geldplan Bijna 18 op Startpunt Geldzaken

In nauwe samenwerking met het Nibud heeft True People geldplan Bijna 18 op Startpunt Geldzaken ontwikkeld.

Wil jij ook een webapplicatie?

Verhoog je bedrijfsprocessen of verbeter je klanttevredenheid met een webapplicatie.

Geldplan Bijna 18

Geldplan Bijna 18 helpt jongeren hun financiën goed te regelen voordat ze 18 jaar worden.

Optimaal resultaat behaald

Samen met het Nibud heeft True People het platform Startpunt Geldzaken gerealiseerd. Geldplan Bijna 18 is het zesde geldplan van Startpunt Geldzaken. Geldplan Bijna 18 is gebouwd in combinatie van drie technieken: Umbraco CMS, Angular 4 en ADAPT. Door tijdens de realisatie mee te denken en bij te sturen op nieuwe mogelijkheden is een optimaal resultaat behaald. Het Nibud heeft reeds concrete plannen voor nieuwe geldplannen op Startpunt Geldzaken. True People zal ook in deze geldplannen actief betrokken zijn als digital partner.  

Zelf financieel verantwoordelijk

Als achttienjarige word je zelf financieel verantwoordelijk. Geldplan Bijna 18 is er voor jongeren en hun ouders/ begeleiders om in te zien wat er geregeld moet worden voordat jongeren 18 worden en hoe het geregeld moet worden. Door middel van aan te geven wat je al hebt geregeld en wat niet, krijg je concrete raad.

Nog meer geldplannen

Geldplan Pensioen is het zesde geldplan van Startpunt Geldzaken:  een samenwerkingsverband van het Nibud, Vereniging Eigen Huis (VEH), de beleggersvereniging VEB en de Federatie Financiële Planners (FFP). De andere vijf geldplannen zijn:

  • Kom uit de geldzorgen
  • Beter rondkomen
  • Sparen, aflossen of beleggen
  • Rondkomen met kinderen
  • Studie (klein)kinderen

Vanwege het succes van de geldplannen gaat het Nibud in samenwerking met True People in de toekomst nog meer geldplannen ontwikkelen, zoals geldplan Pensioen.

Wil jij ook een webapplicatie?

Verhoog je bedrijfsprocessen of verbeter je klanttevredenheid met een webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een maatwerk webapplicatie.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken