Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco overdracht

Bij een overdracht ontwikkelen en optimaliseren wij samen met jou door op de bestaande Umbraco omgeving, zodat je doelen worden bereikt.

Al een bestaande Umbraco website?

Breng hem bij ons in beheer! Wij hebben de actuele kennis en ervaring in huis om jou Umbraco omgeving te onderhouden en (beter) te laten presteren.

Een soepele overdracht van jouw Umbraco website

True People is Umbraco specialist en is certified partner voor Umbaco. We werken met het Umbraco CMS sinds 2008. We hebben al verschillende websites in beheer genomen en weten hoe een overdracht soepel verloopt. Als digital partner onderscheiden wij ons door proactief mee te denken en te adviseren in oplossingen.

De overdracht van een Umbraco website

Hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat, is afhankelijk van verschillende factoren. Uitgangspunt is dat wij een overdracht volledig regelen en direct schakelen met de huidige leverancier. Wij staan ervoor in dat de overgang soepel verloopt.

We doorlopen hiervoor onderstaande stappen:

 1. Toegang tot de broncode
  Wij krijgen toegang tot de broncode en database van de huidige leverancier. 
 2. Inrichting
  De inrichting in de omgeving van True People en de eerste optimalisaties beginnen. 
 3. Audit
  Wij voeren een audit uit op techniek en architectuur. Tijdens deze audit identificeren we mogelijke knelpunten en adviseren we over aandachtspunten.
 4. Testen
  Na onze uitgebreide test, kan jij (samen met jouw collega’s) de omgeving testen op een test url.
 5. Acceptatie
  Wij stellen definitief vast dat de omgeving goed werkt.
 6. Livegang
  Jouw omgeving is nu in beheer bij ons! De processen voor doorontwikkeling en support kunnen beginnen.

Kosten Umbraco overdracht

Wat het kost om een omgeving in beheer te brengen bij True People, is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website of applicatie. Aangezien wij graag willen samenwerken, nemen wij ook een deel van de overdrachtskosten voor onze rekening.

Tijdens de audit worden wij bekend met de omgeving. We identificeren eventuele problemen en adviseren in mogelijke optimalisaties. Indien gewenst kunnen we direct verbeteringen doorvoeren, maar dat kost vanzelfsprekend tijd.  

We denken altijd mee en adviseren graag vrijblijvend in mogelijkheden.

Umbraco specialisten

Ben je op zoek naar een technisch partner die zich samen met jouw verantwoordelijk voelt voor jouw Umbraco website of webapplicatie? Maak kennis met True People en laat je overtuigen!

Neem contact op

Breng je website bij ons in beheer

Wij hebben de actuele kennis en ervaring in huis om jou Umbraco omgeving te onderhouden en (beter) te laten presteren. Maak een vrijblijvende afspraak!

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een Umbraco oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken