Umbraco upgrade Gerelateerde artikelen Wat kunnen we voor jou betekenen?

Upgrade regelmatig je Umbraco omgeving!

Umbraco versies

Umbraco is een product dat continue doorontwikkeld wordt. Er worden bugs verholpen, functionaliteit uitgebreid/verbeterd, en gezorgd dat het product geschikt is/blijft voor laatste wetgeving en technieken. De versionering van Umbraco werkt met 3 cijfers ( [major].[minor].[patch] ), welke het volgende inhouden.

  • [major]: Umbraco kan bestaande functionaliteit aanpassen of verwijderen. Het is hierdoor erg lastig vooraf te bepalen hoeveel impact een upgrade heeft. Bij True People werken we volgens best-practices en, waardoor de praktijk is dat ook een major upgrade goed in te schatten en uit te voeren is.
  • [minor]: Umbraco kan wijzigingen doorvoeren wat effect heeft op code. De impact hiervan is doorgaans echter beperkt en relatief eenvoudig op te lossen. Een major upgrade is goed in te schatten. Bij True People is het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand 1x per jaar een minor upgrade uit te laten voeren.
  • [patch]: Een patch maakt in principe nooit iets stuk en kan zonder problemen worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend gaat het wel via de OT(A)P omgeving en wordt het goed doorgetest. Kritieke patches voeren wij altijd direct door op alle omgevingen (o.b.v. nacalculatie). Om onverwachte kosten te voorkomen, bieden we dit ook ook tegen een vast bedrag per maand.

Kosten umbraco upgrade

Hoeveel impact een upgrade van Umbraco heeft is afhankelijk van het aantal versies dat we omhoog gaan. Zodra een upgrade gewenst is, kunnen wij een inschatting maken van te verwachten kosten.

Wij raden aan ten minste één keer per jaar een upgrade uit te voeren, om bij te blijven. Mocht er tussentijds een update uitkomen die toegevoegde waarde heeft voor jouw website, zullen wij daar altijd over informeren.

Umbraco specialisten

Ben je op zoek naar een technisch partner die zich samen met jouw verantwoordelijk voelt voor jouw Umbraco website of webapplicatie? Maak kennis met True People en laat je overtuigen!

Meer umbraco

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Contact

×

Zoeken