Copyright True People. All Rights Reserved

Upgrade regelmatig je Umbraco omgeving

Umbraco is een product dat continu wordt doorontwikkeld. Zorg dat je Umbraco CMS up-to-date blijft door regelmatig een upgrade uit te voeren.

Vragen of interesse?

Bij True People hebben we veel kennis van het Umbraco CMS. Heb je vragen over een Umbraco upgrade? We helpen je graag.

Umbraco upgrade

Bij een Umbraco upgrade worden bugs verholpen, functionaliteit wordt uitgebreid/verbeterd en er wordt gezorgd dat het product geschikt is/blijft voor laatste wetgeving en technieken. Hoeveel impact een upgrade van Umbraco heeft is afhankelijk van het aantal versies dat we omhoog gaan.

Umbraco versies

De versionering van Umbraco werkt met drie cijfers: 

  • [major]: Umbraco kan bestaande functionaliteit aanpassen of verwijderen. Het is hierdoor erg lastig vooraf te bepalen hoeveel impact een upgrade heeft. Bij True People werken we volgens best-practices en, waardoor de praktijk is dat ook een major upgrade goed in te schatten en uit te voeren is.
  • [minor]: Umbraco kan wijzigingen doorvoeren wat effect heeft op code. De impact hiervan is doorgaans echter beperkt en relatief eenvoudig op te lossen. Een major upgrade is goed in te schatten. Bij True People is het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand 1x per jaar een minor upgrade uit te laten voeren.
  • [patch]: Een patch maakt in principe nooit iets stuk en kan zonder problemen worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend gaat het wel via de OT(A)P omgeving en wordt het goed doorgetest. Kritieke patches voeren wij altijd direct door op alle omgevingen (o.b.v. nacalculatie). Om onverwachte kosten te voorkomen, bieden we dit ook ook tegen een vast bedrag per maand.

Umbraco 8

De nieuwste en veelbesproken versie van Umbraco, Umbraco 8, brengt veel nieuwe mogelijkheden mee voor zowel content editors als ontwikkelaars. Dit maakt het werken met Umbraco nog eenvoudiger. Ook is in Umbraco 8 de codebase opgeschoond, waardoor er meer mogelijkheden zijn om in de toekomst betere/ nieuwere technieken toe te passen en je website te verbeteren wat betreft stabiliteit en prestaties. Lees hier alles wat je moet weten over het migreren naar Umbraco 8

Kennis van het Umbraco CMS

Bij True People hebben we veel kennis van het Umbraco CMS en hebben we al verschillende upgrades uitgevoerd. Wij raden aan ten minste één keer per jaar een upgrade uit te voeren, zodat jouw Umbraco omgeving up-to-date blijft. Mocht er tussentijds een update uitkomen die toegevoegde waarde heeft voor jouw website, zullen wij daar altijd over informeren.

Vragen of interesse?

Bij True People hebben we veel kennis van het Umbraco CMS. Heb je vragen over een Umbraco upgrade? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een Umbraco oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken