Copyright True People. All Rights Reserved

Upgrade regelmatig je Umbraco omgeving!

Umbraco upgrade

Umbraco is een product dat continu wordt doorontwikkeld. Er worden bugs verholpen, functionaliteit wordt uitgebreid/verbeterd en er wordt gezorgd dat het product geschikt is/blijft voor laatste wetgeving en technieken. Hoeveel impact een upgrade van Umbraco heeft is afhankelijk van het aantal versies dat we omhoog gaan. Zodra een upgrade gewenst is, kunnen wij een inschatting maken van te verwachten kosten.

Waarom kiezen voor True People? 

Met een pragmatische en flexibele aanpak leren we jouw bedrijf goed kennen. Hierdoor kunnen wij adviseren wat de impact van een Umbraco upgrade voor jouw website zal zijn. Wij raden aan ten minste één keer per jaar een upgrade uit te voeren, zodat jouw Umbraco omgeving up-to-date blijft. Mocht er tussentijds een update uitkomen die toegevoegde waarde heeft voor jouw website, zullen wij daar altijd over informeren.

Wij werken met het Umbraco CMS sinds 2008 en hebben de actuele kennis in huis om jou goed te kunnen adviseren. Wij voelen ons samen met jou verantwoordelijk voor de website en zorgen ervoor dat jij de beste keuze maakt. 

Meer Umbraco

Nieuwste Umbraco versie

Na vijf jaar over deze grote release gepraat te hebben, is Umbraco 8 eindelijk uitgebracht. Zowel voor de ontwikkelaars als de editors heeft Umbraco 8 nieuwe mogelijkheden gekregen, waardoor werken met Umbraco nog eenvoudiger en leuker wordt. Lees hier welke nieuwe mogelijkheden dat zijn. 

Umbraco 8

Umbraco versies

De versionering van Umbraco werkt met drie cijfers: 

  • [major]: Umbraco kan bestaande functionaliteit aanpassen of verwijderen. Het is hierdoor erg lastig vooraf te bepalen hoeveel impact een upgrade heeft. Bij True People werken we volgens best-practices en, waardoor de praktijk is dat ook een major upgrade goed in te schatten en uit te voeren is.
  • [minor]: Umbraco kan wijzigingen doorvoeren wat effect heeft op code. De impact hiervan is doorgaans echter beperkt en relatief eenvoudig op te lossen. Een major upgrade is goed in te schatten. Bij True People is het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand 1x per jaar een minor upgrade uit te laten voeren.
  • [patch]: Een patch maakt in principe nooit iets stuk en kan zonder problemen worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend gaat het wel via de OT(A)P omgeving en wordt het goed doorgetest. Kritieke patches voeren wij altijd direct door op alle omgevingen (o.b.v. nacalculatie). Om onverwachte kosten te voorkomen, bieden we dit ook ook tegen een vast bedrag per maand.

Maak kennis met True People 

Ben je op zoek naar een technisch partner die zich samen met jou verantwoordelijk voelt voor jouw Umbraco website of webapplicatie? Maak kennis met True People en laat je overtuigen!

Neem contact op

 

Wil jij ook een Umbraco oplossing?

Kies voor True People en bereik je doelen met een nieuwe Umbraco website of webapplicatie.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken