Website bouwen Laat ons jouw website bouwen!

Wij (her)bouwen jouw website

Vanuit hartje Amersfoort werken wij samen met onze klanten aan bestaande en nieuwe websites. Ook jou kunnen we helpen! Toonaangevende klanten zoals de brandweer, Stichting Halt, Scholen in de Kunst en het Nibud waren jou al voor. 

Kies voor True People

Er zijn veel bedrijven die websites bouwen. Wat onderscheidt ons? Wij geloven niet in standaard oplossingen. Wij werken volledig Agile en schrijven vooraf niet uit wat er precies gerealiseerd gaat worden. Zo kunnen we samen met jou continue inspelen op wat echt nodig en wenselijk is om het optimale resultaat uit jouw website te halen.

Wij gaan een stapje verder

Tijdens de projecten betrekken wij de klant actief in het proces en willen wij een stap verder gaan dan de rest. Dit kost tijd van de klant, maar essentieel om het resultaat te zien ontstaan en de realisatie nog te kunnen beïnvloeden. Samen identificeren we de behoefte en bepalen we wat echt belangrijk is.

Ervaren specialisten

Wij hebben jaren ervaring in het bouwen van websites. Wij zijn expert in Microsoft development. Wij maken veelal gebruik van het Umbraco CMS. Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) waarmee een website kan worden ontwikkeld, onderhouden en bewerkt. 

True People helpt jou graag!

Ben je op zoek naar een bedrijf die zich samen met jou verantwoordelijk voelt voor jouw website? Maak kennis met True People en laat je overtuigen!

Neem contact op

Laat ons jouw website bouwen!

Contact

×

Zoeken