aDAPs Samenwerking Interesse in aDAPs?

Automatisering

Verlaagt de administratieve werkdruk

Wij helpen dierenartsen in de automatisering en geven inzicht in alles wat relevant is voor de praktijk. Door een efficiënte verwerking van gegevens verlagen we de administratieve werkdruk.

aDAPs, online AFAS platform voor dierenartspraktijken

aDAPs

aDAPs is een managementsysteem voor dierenartspraktijken. Door de kracht van AFAS te gebruiken en uit te breiden met maatwerk functionaliteit specifiek voor de sector, bieden we met aDAPs een totaaloplossing aan voor dierenartspraktijken. 

aDAPs heeft een volledig met AFAS geïntegreerd agendasysteem dat inzicht geeft op basis van managementinformatie, personele processen en financiële zaken. Het geeft een overzicht van het medisch dierendossier en het voorraadbeheer van medicatie. Ook wordt contractbeheer en onderhoud geborgd in één systeem. Reparatieverzoeken worden digitaal vastgelegd en gekoppeld aan de verantwoordelijke medewerker. Daarnaast biedt aDAPs een intern communicatiemiddel via een prikbord. Het systeem is te gebruiken vanaf elke locatie en elk apparaat met internetverbinding. 

Medewerkers zijn meer betrokken, want elke medewerker in de dierenartspraktijk kan gebruikmaken van aDAPs. Elke medewerker heeft toegang tot dat deel waartoe hij of zij geautoriseerd is. 

Partnership gestart

True People is de samenwerking gestart met aDAPs om dierenartspraktijken te helpen. De AFAS consultants van aDAPs begeleiden de praktijken in de overstap en zorgen voor een optimale inrichting van het aDAPs systeem.

Rol van True People

Vanuit True People kunnen we continuïteit bieden aan het pakket aDAPs. We voorzien in het technisch beheer en doorontwikkeling van het product en denken actief mee hoe we de sector zo goed mogelijk kunnen helpen. Als technisch partner schakelen we met AFAS om de optimale integratie te creëren en borgen we de technische kant van het product. Zo kan het platform optimaal functioneren en kunnen dierenartsen zich focussen op hun kerntaak: het verzorgen van dieren.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het aDAPs platform? Neem dan contact met ons op of bezoek de website van aDAPs

Interesse in aDAPs?

Contact

Zoeken