Copyright True People. All Rights Reserved

Halt

Halt heeft de wettelijke taak om grensoverschrijdend gedrag van jongeren te bestraffen. Ook op het gebied van preventie is Halt de autoriteit. Met digitale interventies wil Halt jeugdcriminaliteit verminderen. 

Jeugdcriminaliteit verminderen met digitale interventies

True People helpt Halt met het digitaliseren van interventies. Deze online oplossingen helpen Halt dichterbij haar doel te komen: het voorkomen en bestrijden van jeugdcriminaliteit.

Jeugd laten inzien dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gedrag

Halt richt zich op het voorkomen, bestrijden en straffen van jeugdcriminaliteit. Halt wilt jeugd laten inzien dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gedrag. Hoe zorg je dat jeugdcriminaliteit wordt voorkomen en bestreden?

Digitale interventies

Dit doen wij door Halt te ondersteunen in slimme digitale oplossingen. Sinds de succesvolle realisatie van de website, helpen wij met het digitaliseren van de Halt interventies. Met het profileringsportal wordt er een profiel van de cliënt gemaakt met betrekking tot schoolverzuim. Op basis van het profiel wordt een verdere invulling van de Halt interventies bepaald. Het educatie portal ondersteund Halt medewerkers bij het geven van voorlichtingen op scholen. 

Efficiënter werken om doel te bereiken

Door het digitaliseren van de interventies worden de bedrijfsprocessen van Halt geoptimaliseerd, waardoor de medewerkers van Halt efficiënter kunnen werken om jeugdcriminaliteit te voorkomen en bestrijden. Ook is de jeugd door de digitale interventies meer betrokken bij de voorlichtingen, waardoor er een grotere impact wordt gecreëerd. 

Zelf voorlichtingen samenstellen

Met een centraal online platform kunnen Halt medewerkers zelf met bepaalde bouwblokken de voorlichtingen samenstellen en inrichten. De bouwblokken zijn herbruikbaar, zodat ze ook voor andere voorlichtingen inzetbaar zijn.  Er kan ook een offline versie worden gedownload, hierdoor kunnen voorlichtingen overal worden gegeven.

Educatie Portal

Ondersteunt Halt medewerkers bij het geven van voorlichtingen op scholen. 

Wat Halt over ons zegt: 

"True People geeft betekenis aan het woord samenwerken. Met inhoudelijke expertise en een flinke dosis enthousiasme dragen ze creatieve oplossingen aan die vaak verder reiken dan de oorspronkelijke vraag." - Eveline Huisman, Communicatieadviseur

Wil jij ook digitaal versnellen?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken