Halt Samenwerking Impressie Wil jij ook met ons samenwerken?

Online oplossingen voor Halt

Sinds de succesvolle realisatie van de website, denken wij mee bij diverse digitaliseringsvraagstukken ter verbetering van de Halt interventies.

Halt

Halt richt zich op het voorkomen, bestrijden en straffen van jeugdcriminaliteit. Halt heeft de wettelijke taak om grensoverschrijdend gedrag van jongeren te bestraffen. Ook op het gebied van preventie is Halt de autoriteit. Halt geeft veel voorlichtingen op scholen, sportverenigingen of in de wijk. Zo levert Halt een actieve bijdrage aan een veilige en leefbare omgeving.

BEKIJK WEBSITE

Website en maatwerk webapplicaties

True People helpt Halt met het digitaliseren van interventies. Wij hebben de corporate website en twee maatwerk webapplicaties ontwikkeld. Wij denken doorlopend mee in het digitaliseren van Halt interventies. 

  • Corporate website

Op basis van het ontwerp van een ontwerpbureau, heeft True People de corporate website van Halt gerealiseerd. In nauwe samenwerking is de website binnen tijd en budget naar tevredenheid ontwikkeld.

  • Profileringsportal

Het profileringsportal is gerealiseerd voor ondersteuning van de Halt interventie met betrekking tot schoolverzuim. Aan de hand van vragen, kan een cliënt worden geprofileerd. Op basis van de profilering via de portal wordt een verdere invulling van de Halt interventie bepaald.

  • Educatie Portal

De Halt medewerkers geven voorlichtingen op scholen om jeugdcriminaliteit te voorkomen. Met een centraal online platform kunnen medewerkers zelf vanuit Umbraco met bepaalde bouwblokken de voorlichtingen samenstellen en inrichten. Door gebruik van slimme technieken kan een offline versie worden gedownload. De insteek is altijd dat bouwblokken herbruikbaar ingericht worden en ook voor andere voorlichtingen inzetbaar zijn.

Wat Halt over ons zegt: 

"True People geeft betekenis aan het woord samenwerken. Met inhoudelijke expertise en een flinke dosis enthousiasme dragen ze creatieve oplossingen aan die vaak verder reiken dan de oorspronkelijke vraag." Eveline Huisman, Communicatieadviseur

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken