Copyright True People. All Rights Reserved

Halt

True People helpt Halt met het digitaliseren van interventies. Deze online oplossingen helpen Halt dichterbij haar doel te komen: het voorkomen en bestrijden van jeugdcriminaliteit.

Jeugd laten inzien dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gedrag

Halt richt zich op het voorkomen, bestrijden en straffen van jeugdcriminaliteit. Halt wilt jeugd laten inzien dat zij zelf invloed kunnen uitoefenen op hun gedrag. Hoe zorg je dat jeugdcriminaliteit wordt voorkomen en bestreden?

Digitale interventies

Dit doen wij door Halt te ondersteunen in slimme digitale oplossingen. Sinds de succesvolle realisatie van de website, helpen wij met het digitaliseren van de Halt interventies. Met het profileringsportal wordt er een profiel van de cliënt gemaakt met betrekking tot schoolverzuim. Op basis van het profiel wordt een verdere invulling van de Halt interventies bepaald. Het educatie portal ondersteund Halt medewerkers bij het geven van voorlichtingen op scholen. 

Efficiënter werken om doel te bereiken

Door het digitaliseren van de interventies worden de bedrijfsprocessen van Halt geoptimaliseerd, waardoor de medewerkers van Halt efficiënter kunnen werken om jeugdcriminaliteit te voorkomen en bestrijden. Ook is de jeugd door de digitale interventies meer betrokken bij de voorlichtingen, waardoor er een grotere impact wordt gecreëerd. 

Wat Halt over ons zegt

Eveline Huisman

Communicatieadviseur

True People geeft betekenis aan het woord samenwerken. Met inhoudelijke expertise en een flinke dosis enthousiasme dragen ze creatieve oplossingen aan die vaak verder reiken dan de oorspronkelijke vraag.

Zelf voorlichtingen samenstellen

Met een centraal online platform kunnen Halt medewerkers zelf met bepaalde bouwblokken de voorlichtingen samenstellen en inrichten. De bouwblokken zijn herbruikbaar, zodat ze ook voor andere voorlichtingen inzetbaar zijn.  Er kan ook een offline versie worden gedownload, hierdoor kunnen voorlichtingen overal worden gegeven.

Educatie Portal

Ondersteunt Halt medewerkers bij het geven van voorlichtingen op scholen. 

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken