Copyright True People. All Rights Reserved

Vibe Group Amsterdam

Door constructief mee te denken met de behoefte, heeft True People samen met Vibe Group een meertalig Umbraco platform ontwikkelt.

Website met koppeling interne systemen

Samen met de integratie specialist van Vibe Group is een koppeling gerealiseerd met de recruitment software, zodat vacatures snel op de website vindbaar zijn en altijd actueel blijven.

Meertalig Umbraco Platform

Door constructief mee te denken met de behoefte, heeft True People samen met Vibe Group een meertalig Umbraco platform ontwikkelt.

Vibe Group

Vibe Group is van oorsprong een Nederlandse IT-recruitmentorganisatie en groeit sinds de oprichting in 2011 extreem snel. De organisatie gelooft in de kracht van niches en onderscheidt vijf deelmarkten binnen de IT. Door brands on verticals op te richten, is Vibe Group inmiddels een succesvolle multinational en staat het bedrijf met deze unieke strategie pas aan het begin van verdere internationale groei.

BEKIJK WEBSITE

True People en Vibe Group

Door constructief mee te denken met de behoefte, heeft True People samen met Vibe Group een meertalig Umbraco platform ontwikkelt. Vibe Group kan hierdoor zelf de websites aanmaken en beheren. Door een slimme technische opzet kunnen we diverse style-thema's ondersteunen in Umbraco. Technisch kunnen hierdoor koppelingen en componenten worden hergebruikt, terwijl deze in afwijkende huisstijl/thema wordt gepresenteerd op de diverse websites. Inmiddels zijn er al 10 websites in de lucht en zijn er plannen meer labels hierin onder te brengen. True People is momenteel digital partner voor de labels Spilberg en Visser & Van Baars.

Integraties

De business van Vibe Group draait om vacatures en kandidaten. Het is een snelle wereld, waardoor beschikbare vacatures snel op de diverse kanalen gepubliceerd moeten worden. Samen met de integratie specialist van Vibe Group is een koppeling gerealiseerd met de recruitment software, zodat vacatures snel op de website vindbaar zijn en altijd actueel blijven.

Wil jij ook digitaal versnellen?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken