Over angular Angular Angular Case Ook een Angular oplossing?

Angular voor het juiste doel

Angular geeft een goede gebruikersbeleving, maar zorgt voor uitdagingen met betrekking tot bijvoorbeeld vindbaarheid. Wij denken daarin mee en kunnen adviseren over de mogelijkheden en of Angular de juiste keuze is.

Neem contact op als je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij bouwen de Angular oplossing waarover nagedacht is

True People heeft kennis van Angular en kan ook jou helpen met Angular toepassingen of adviseren of Angular de juiste keuze is. De meest recente Angular case was voor het Nibud, waarvoor een geldplannen platform is ontwikkelt op basis van Angular 4. De kracht van Angular kunnen we combineren met Umbraco, ADAPT of een maatwerk oplossing o.b.v. Microsoft.NET.

Angular 4

Angular, is een open source webapplicatieframework dat is ontstaan als AngularJS. Het framework wordt onderhouden door Google en een groep van individuele ontwikkelaars en bedrijven die bezig zijn de mogelijkheden voor het ontwikkelen van Single Page Applications (SPA) te verbeteren.

Het doel is het vereenvoudigen van zowel de ontwikkeling als het testen van dergelijke applicaties door het aanbieden van een framework voor client-side model-view-controller (MVC)-architectuur, samen met componenten die gewoonlijk worden gebruikt in rich internet applications.

Angular met Umbraco

Angular verzorgt de presentatie en interactie van een applicatie. Wij combineren Angular vaak met het Umbraco CMS of/en ADAPT, zodat de kracht van de diverse technieken en tools wordt benut.

Voordelen

Angular maakt gebruik van de kracht van de machine van de bezoeker. Bij goede Angular apps hoeft de pagina weinig tot niet ververst te worden, waardoor het een zeer goede gebruikerservaring geeft.

Nadelen

Applicaties op basis van Angular laden de gegevens veelal pas in nadat de pagina geladen is. Dit zorgt voor een uitdaging voor de vindbaarheid van de website/applicatie. Er moet goed nagedacht worden over de zogenaamde 'first-render' van de pagina om problemen te voorkomen.

Een applicatie op basis van Angular is over het algemeen meer werk dan een traditionele webapplicatie, omdat bepaalde onderdelen zowel in Angular als in de backend ontwikkeld zullen worden. 

Startpunt Geldzaken Platform

Angular + Umbraco + ADAPT

Voor het Startpunt geldzaken platform zijn verschillende technieken gecombineerd. Angular 4 is ingezet voor het invoeren van geldplannen door de bezoekers, Umbraco CMS voor content beheer en True People ADAPT voor gegevensopslag, analyse en rapportage.

Maak jij al optimaal gebruik van de technieken?

Ook een Angular oplossing?

×

Contact

×

Zoeken