Mijn-omgeving SidK Klantportaal Samen met ons een klantportaal realiseren?

Wij ontwikkelen jouw klantportaal

Een klantportaal is voor ieder bedrijf anders, daarom ontwikkelen wij een klantportaal die volledig voldoet aan jouw wensen.

Makkelijk communiceren met klanten

Een klantportaal is een beveiligde online omgeving waar je specifieke en gepersonaliseerde informatie aan ingelogde gebruikers biedt. Via een klantportaal deel je op gemakkelijke wijze informatie, kennis en documenten met je doelgroep.

Een klantportaal is tijdbesparend door het automatiseren van bedrijfsprocessen, het vergroot klanttevredenheid door klanten centraal te zetten en het is 24 uur per dag toegankelijk.

Laat True People jouw klantportaal bouwen

  • Doel in kaart brengen

Wij brengen eerst goed in kaart wat het doel van het klantportaal is en hoe deze ook echt toegevoegde waarde kan hebben. 

  • Meedenken

Wij denken mee vanuit techniek voor optimale invulling binnen de beschikbare mogelijkheden. 

  • Houden je op de hoogte

Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte en word je actief betrokken, zodat bijsturing altijd mogelijk is. 

  • Ervaren

Wij hebben verschillende klantportalen ontwikkeld, een voorbeeld is de case van Scholen in de Kunst

Speciaal voor jou op maat

Een klantportaal is voor ieder bedrijf anders, daarom is het maken van een klantportaal altijd maatwerk. Het voordeel van een maatwerk webapplicatie ten opzichte van standaard software is dat je precies de functionaliteiten krijgt die je nodig hebt.

Door het klantportaal te koppelen met interne systemen, worden gegevens direct verwerkt en zijn gegevens altijd actueel. Mede vanwege de AVG houden we natuurlijk bij wie welke aanpassing doet vanuit welk systeem. Lees meer over de mogelijkheden, of neem contact met ons op. 

Direct contact met gewenste systemen

Samen met ons een klantportaal realiseren?

Contact

Zoeken