Copyright True People. All Rights Reserved

Systemen koppelen

Een website of webapplicatie heeft pas echt toegevoegde waarde als het wordt gekoppeld aan achterliggende systemen.

Externe systemen met elkaar laten communiceren

Maak je gebruik van meerdere applicaties en systemen? Zou het niet fijn zijn als deze met elkaar communiceren? Wij kunnen dat voor jou regelen!

Losse applicaties integreren

Een website of webapplicatie heeft pas echt toegevoegde waarde als het wordt gekoppeld aan achterliggende systemen. Door losse applicaties te integreren werken je bedrijfsprocessen efficiënter. De applicaties kunnen dan data met elkaar uitwisselen, zonder dat dit handmatig ingevoerd hoeft te worden. Een goede koppeling bespaart veel tijd, werk en voorkomt dat er fouten gemaakt worden.

Koppeling systemen waar wij veel mee werken

Koppelingen met externe applicaties zijn voor ons geen enkel probleem. Koppeling systemen waar wij veelal mee werken zijn AFAS Profit, Mailchimp, Cursad Cursusadministratie en ActiveTickets: 

 • AFAS Profit
  AFAS Profit automatiseert en optimaliseert de administratieve processen in jouw organisatie. Dit brengt structuur, meer grip en groeikansen.
 • Mailchimp 
  Mailchimp is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je online nieuwsbrieven kunt versturen. De koppeling zorgt ervoor dat de mailadressen van je klanten en inschrijvers voor de nieuwsbrief vanuit je website automatisch naar Mailchimp worden doorgestuurd.
 • Cursad Cursusadministratie
  Cursad Cursusadministratie richt zich op de ondersteuning van muziekscholen en cultuurcentra. Het verzorgt en automatiseert het gehele proces van inschrijving tot nota en van het beheer van de lespraktijk tot de digitale communicatie.
 • ActiveTickets
  ActiveTickets is een kaartverkoopprogramma. Het maakt ticket aankopen voor bezoekers zo prettig mogelijk en helpt slim te automatiseren. 

Wij kunnen elk systeem voor jou koppelen

Wil jij een koppeling met een ander systeem dan dat hier staat? Dat is geen probleem voor ons! Als er een koppelvlak beschikbaar is, kunnen wij elk extern systeem koppelen. Wij denken graag met je mee over automatisering van online systemen. 

Koppeling met een extern systeem nodig?

Kies voor True People en optimaliseer je bedrijfsprocessen door een koppeling.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken