Microsoft development .NET Framework Microsoft Case Kunnen wij jou helpen?

Specialist in Microsoft development

Benut de kracht van het framework

Wij zijn Microsoft.NET developers. Al vele jaren is Microsoft.NET één van de talen waarin professionele software geschreven kan worden. Door de duurzaamheid, veiligheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit is het geschikt voor complexe websites en bedrijfsapplicaties. Wij hebben de expertise om jou te helpen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij zijn jouw Microsoft Development Partner

De developers van True People maken al applicaties met behulp van Microsoft.NET sinds de opkomst in januari 2002. Door te vernieuwen en mee te gaan met de ontwikkelingen van het framework hebben we actuele kennis en kunnen we samen met jou de optimale oplossing realiseren.

Microsoft.NET

Microsoft.NET bestaat sinds 2002 en is in de loop der tijd actief doorontwikkeld door Microsoft. Het framework bevat componenten waarmee snel professioneel ontwikkelt kan worden. Er is goed nagedacht over beveiliging en uitbreidbaarheid. Voor koppelingen met andere systemen zijn tevens standaarden.

Professioneel

Microsoft.NET is een professionele programmeertaal en wordt samen met JAVA gezien als de taal waarin duurzame en veilige (web)applicaties ontwikkelt moeten worden. Door de bewezen standaarden en vele bouwblokken die Microsoft beschikbaar stelt, zijn .NET applicaties goed onderhoudbaar en veiliger.   

Ervaring

Microsoft.NET is onderdeel van alle applicaties die we ontwikkelen bij True People. Umbraco is een open-source content management systeem op basis van Microsoft.NET. ADAPT is ontwikkelt in .NET en Angular combineren we veelal met één of meer van de andere diensten.

We hebben Microsoft certificeringen in huis en door de vele jaren ontwikkelen in .NET weten we van de hoed en de rand.

Consultancy & advies

Naast het bouwen van oplossingen op basis van Microsoft.NET, kunnen we ook adviseren en ondersteunen bij uw applicaties. We kunnen meedenken over architectuur of een scan uitvoeren over de kwaliteit van de Microsoft applicatie.

Neem contact op voor meer informatie!

ADAPT Datahub

Advanced Data Analysis and Personalisation Tool

Je bedrijfsproces veranderd niet snel, de online wereld des te sneller. Met ADAPT brengen we je business gegevens en processen samen in 1 applicatie. Van daaruit wordt data gepubliceerd naar diverse kanalen, zoals een website of klantportaal.

Kunnen wij jou helpen?

×

Contact

×

Zoeken