+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Sessies
 • Waarom
 • Cases
 • Snel naar...

  De online strategie is het vertrekpunt

  Of we nu een website, webapplicatie, portal, koppeling of een andere digitale oplossing ontwikkelen: de online strategie is bij ons altijd het vertrekpunt. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en jouw ideale klanten bij elkaar te brengen.

  Om tot een online strategie te komen, is het belangrijk dat we jouw organisatie en doelgroep in kaart brengen. Het bepalen van de online strategie doen we in één of meerdere sessies. We combineren jouw kennis en ervaring van de organisatie met onze kennis van online.

  Verschillende sessies om de online strategie te bepalen:

  Organisatie leren kennen

  Wat maakt jouw organisatie zo bijzonder? Wat zijn jullie wensen en eisen voor de digitale oplossing? Wat willen jullie uiteindelijk bereiken?

  Door de behoefte achter de vraag te begrijpen, zijn we pas echt in staat om digitale oplossing te realiseren die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

  Meer over organisatiedoelen Terug naar Online strategie

  Wensen, eisen en doelstellingen inventariseren

  Voordat we beginnen het creëren van een digitale oplossing, leren we tijdens één of meerdere sessies jouw organisatie kennen. Wij inventariseren jouw wensen, eisen en doelstellingen, zodat we uiteindelijk een digitale oplossing creëren die bij jouw organisatie past.

  Alles over organisatiedoelen

  Persona's creëren

  Wie zijn jouw ideale klanten? Welke doelen en wensen hebben zij? Waar lopen ze tegenaan? Hoe kan je ze het beste bereiken?

  Allemaal vragen waar we tijdens de persona sessie antwoord op krijgen. Uiteindelijk creëren we een compleet profiel van de gebruikers van jouw product of dienst.

  Meer over persona sessie Terug naar Online strategie

  Het creëren van persona’s om de juiste doelgroep te bereiken

  Een persona is een niet-bestaand fictioneel karakter dat symbool staat voor een groep gebruikers van een product of dienst. Tijdens onze persona sessie worden het gedrag, de doelen, de behoeften, de problemen en de frustraties van jouw doelgroep in kaart gebracht. Op basis van de informatie die we uit de persona sessie halen, creëren we persona’s in de huisstijl van jouw organisatie. Deze persona's kan je gebruiken voor alle marketingactiviteiten binnen jouw organisatie.

  Alles over de persona sessie

  Klantreis in kaart brengen

  In welke fase van de klantreis bevindt de persona zich? Welke informatiebehoefte heeft de persona in deze fase? Tegen welke problemen loopt hij/zij aan in deze fase?

  Door de Buyer Journey in kaart te brengen, kan je specifieke content aanbieden op het juiste moment.

  Meer over Buyer Journey Terug naar Online strategie

  Specifieke content op het juiste moment aanbieden met de Buyer Journey

  Voordat een persoon voor jouw organisatie kiest, doorloopt hij/zij een aantal fases. Met de Buyer Journey brengen we het mogelijke gedrag en behoeften van de doelgroep in kaart, waardoor je specifieke content op het juiste moment kan aanbieden.

  Alles over de klantreis

  Waarom een online strategie?

  Het geeft inzicht

  Wat wil je bereiken (doelen), bij wie (doelgroep) en hoe (middelen)? Door onderzoek te doen krijg je antwoord op deze vragen, om vervolgens de juiste beslissingen te kunnen maken.

  Het geeft richting

  Bedrijven zonder strategie hebben geen duidelijk beeld over wat ze online willen bereiken. Een online strategie bepaalt de richting waar je naar toe wilt, wat helpt bij het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes.

  Het geeft houvast

  Een online strategie is niet alleen het vertrekpunt; er kan tijdens het gehele proces worden teruggevallen op de online strategie.

  “A strategy delineates a territory in which a company seeks to be unique.”

  - Michael Porter

  Samen succes behaald Online strategie bepaald voor

  Meer cases bekijken
  40% Meer downloads
  Enpuls
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Bekijk onze volgende dienst

  Ga naar ontwerp
  Ga naar ontwerp

  Kies voor True People en groei samen met een succesvolle online strategie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195