+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Fases
 • Waarom
 • Cases
 • Snel naar...

  Een ontwerp passend bij jouw organisatie, doelgroep en boodschap

  Waar in de beginfase de richting voor je digitale oplossing is bepaald, geven we het in deze fase een gezicht. Want wat beïnvloed de keuze van bezoekers? Het ontwerp! Wij maken een ontwerp passend bij jouw organisatie, doelgroep en boodschap.

  Om optimale gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren met als doel het behalen van conversie. Dit maken we visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke uitstraling die past bij de huisstijl van je organisatie, oftewel het design.

  Verschillende fases voor een krachtig ontwerp:

  Websitestructuur bepalen in wireframes

  Met wireframes laten we de opbouw van een website of webapplicatie zien en hoe pagina’s met elkaar in verbinding staan. Hierbij wordt nog niet gekeken naar de uitstraling, maar ligt de focus op het uitwerken van de klantreis. Hoe kunnen we bezoekers op een simpele manier door de digitale oplossing laten loodsen?

  Meer over wireframes Terug naar Ontwerp

  Met wireframes focussen op de flow en interactie

  Wireframes zijn een visueel hulpmiddel bij het ontwikkelen van een website of -applicatie. Ze worden vroeg in het ontwikkelingsproces gebruikt om de websitestructuur en paginastructuur vast te stellen, zodat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren en sneller bij hun doel uitkomen.

  Alles over wireframes

  Unieke en professionele uitstraling met webdesign

  Het oog wil wat. Naast een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur, speelt het uiterlijk van je digitale oplossing een belangrijke rol bij het behalen van conversie. Wanneer de website of webapplicatie een verouderde of onprofessionele uitstraling heeft, zal de websitebezoeker snel afhaken. Wij ontwerpen unieke en professionele websites of webapplicaties aansluitend bij jouw huisstijl en boodschap.

  Meer over webdesign Terug naar Ontwerp

  Webdesign passend bij je organisatie en doelgroep

  Een webdesign moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Een goed webdesign beïnvloed bezoekers positief, waardoor ze onbewust aangezet worden tot het nemen van een beslissing. Wij zorgen ervoor dat het webdesign past bij je organisatie en bij je doelgroep.

  Alles over webdesign

  Waarom een krachtig ontwerp?

  Verhoogt de conversie

  Bij een krachtig ontwerp is er over nagedacht hoe bezoekers op een simpele manier door jouw website kunnen navigeren, zodat ze uiteindelijk de door jou gewenste actie uitvoeren.

  Versterkt je online identiteit

  Een website moet vertrouwen wekken, herkenbaar zijn en daarnaast ook nog aantrekkelijk zijn. Een krachtig ontwerp versterkt de online identiteit en zet bezoekers aan tot actie.

  Zorgt voor een positieve eerste indruk

  In 10 seconden bepaalt een bezoeker of hij op je website blijft. Je hebt dus 10 seconden om te bewijzen dat jij de beste keus bent voor jouw bezoeker.

  “People ignore design that ignores people.”

  - Frank Chimero

  Samen succes behaald Ontwerp gemaakt voor

  Meer cases bekijken
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Bekijk onze volgende dienst

  Ga naar ontwikkeling
  Ga naar ontwikkeling

  Kies voor True People en groei samen met een succesvol ontwerp.

  Creëer unieke gebruikerservaring

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195