+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Belang
 • Cases
 • Snel naar...

  Webdesign dat past bij je doelen, organisatie en doelgroep

  Binnen enkele seconden besluiten bezoekers of ze op je website blijven. De eerste indruk is dus erg belangrijk. Een positieve eerste indruk maak je met een mooi webdesign. Een blijvende positieve indruk maak je als het webdesign functioneel, doordacht en conversie-stimulerend is. Wij zetten design in om je website of -applicatie toegankelijker, winstgevender en mooier te maken.

  Elke organisatie heeft een eigen verhaal. Wij vertalen het verhaal van jouw organisatie in een innovatief webdesign. Bij het webdesign kijken we naar kleurgebruik, typografie, vormtaal en tekstgebruik. Hierbij houden we uiteraard rekening met de bestaande huisstijl. Wij maken designs voor smartphones en desktop, zodat de digitale oplossing op elk device toegankelijk is.

  Het belang van een goed webdesign:

  Het geeft de eerste indruk

  Je website of web-applicatie bepaalt hoe mensen naar je organisatie kijken. Bezoekers vormen een eerste indruk over je organisatie als ze naar je website gaan. Als deze eerste indruk slecht is, verlies je waarschijnlijk een klant.

  Het zorgt voor meer conversie

  Een passend en goed webdesign beïnvloed de bezoeker positief en kan deze onbewust aanzetten tot het nemen van een beslissing.

  Het zorgt voor betere klantbeleving

  De impact van het visuele design van de website op de klantbeleving van jouw organisatie is enorm. Een consistent en goed webdesign moet aansluiten bij de merkwaarden.

  “People ignore design that ignores people.”

  - Frank Chimero

  Samen succes behaald Ontwerp gemaakt voor

  Meer cases bekijken
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Bekijk onze volgende dienst

  Ga naar ontwikkeling
  Ga naar ontwikkeling

  Kies voor True People en groei samen met een succesvol ontwerp.

  Creëer unieke gebruikerservaring

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195