+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Waarom
 • Cases
 • Snel naar...

  Met wireframes focussen op de flow en interactie

  Wireframes zijn net bouwtekeningen, maar dan met onderdelen van je digitale oplossing. Omdat wireframes nog geen vormgeving bevatten, wordt er volledig gefocust op de flow en interactie. Er wordt gevisualiseerd hoe de websitestructuur en paginastructuur moet worden ingericht, zodat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren en sneller bij hun doel uitkomen. Design op basis van gebruikerservaring verbetert de bruikbaarheid en het plezier van de interactie tussen de bezoeker en de website of -applicatie.

  Met wireframes heb je ook een beter beeld over hoe je website of webapplicatie er uiteindelijk uit komt te zien. Het geeft overzicht en je krijgt inzicht in functies van de website of webapplicatie, zoals call-to- actions, navigatie en links. Doordat het frame al vast staat, is er weinig ruimte om fouten te maken.

  Waarom wireframes maken?

  Zorgt voor overzicht

  Met wireframes heb je een goed overzicht van hoeveel soorten pagina’s je digitale oplossing krijgt en hoe deze pagina’s zich tot elkaar verhouden. Hierdoor is voor alle betrokken partijen duidelijk of alle doelen en functionaliteiten verwerkt zijn.

  Focus op bruikbaarheid

  In wireframes worden zaken vastgelegd als navigatie, indeling en inhoud. Hierdoor zie je hoe alles verloopt vanuit het perspectief van de gebruiker zonder afgeleid te worden door het grafisch design.

  Snel aan te passen

  Een wireframes is sneller aan te passen dan een compleet uitgewerkt design. Door de eenvoudige opzet van wireframes kunnen aanpassingen in een vroeg stadium gemaakt worden, die later in het project veel meer moeite zouden kosten.

  Design is thinking made visual.”

  - Saul Bass

  Samen succes behaald Ontwerp gemaakt voor

  Meer cases bekijken
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Onze volgende dienst bekijken

  Ga naar webdesign
  Ga naar webdesign

  Kies voor True People en groei samen met een succesvol ontwerp.

  Creëer unieke gebruikerservaring

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195