+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Oplossingen
 • Waarom
 • Cases
 • Snel naar...

  Invloed tijdens de ontwikkeling van je website of webapplicatie

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jij controleert in de acceptatieomgeving. De eindgebruikers krijgen de digitale oplossing pas te zien als alles volledig naar jouw wens is. Hierdoor heb jij veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we nog bijsturen waar nodig is.

  Ontwikkeling volgens de Agile Scrum methode

  Adviestrajecten en de realisatie van een nieuwe website of -applicatie pakken we aan volgens de Agile Scrum Methode. In korte sprints van twee weken voeren we de ontwikkelingen uit. Het doel is om eerst van alle noodzakelijk functionaliteit een basis variant neer te zetten, waarna deze steeds verder kan worden uitgebreid. Aan het einde van elke sprint leveren wij het (deel)product. Jij kan dan het (deel)product controleren en heb je de kans om feedback te geven. Doordat continu visueel feedback wordt gegeven via de real-time testomgeving, kunnen we doorlopend adviseren over mogelijke oplossingen en kan daar direct op worden bijgestuurd.

  Meer over Agile Scrum Terug naar Ontwikkeling

  Effectief en flexibel werken met de Agile Scrum methode

  Agile Scrum wordt ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier werk te verrichten. Er wordt gewerkt met teams die in korte sprints werkende software opleveren. Een sprint is een vooraf vastgestelde tijd waarbinnen een bepaald onderdeel van het project afgerond moet zijn. Elke sprint binnen het project heeft dezelfde tijd. Gemiddeld duurt een sprint één tot vier weken. Aan het einde van de sprint wordt het eindproduct van de desbetreffende sprint gepresenteerd aan de klant, die vervolgens direct de kans heeft om feedback te geven. Hierdoor is bijsturing (indien nodig) mogelijk, waardoor er optimaal resultaat wordt behaald.

  Bij de scrum methode wordt er gewerkt met een takenbord, ook wel Backlog genoemd. Alle taken die voor een sprint geselecteerd zijn, worden opgenomen in de Sprint Backlog en hangen (vaak in de vorm van post-its) in één van de drie kolommen op het Scrum takenbord: To Do, In Progress of Done.

  • Bij To do hangen alle taken die nog moeten worden uitgevoerd binnen de bepaalde sprint.

  • Bij In Progress hangen de taken binnen de sprint waar op dat moment aan wordt gewerkt.

  • Bij Done hangen alle taken die al zijn afgerond binnen de sprint.

  Uiteindelijk is het doel dat alle taken in de kolom Done staan aan het einde van de sprint. Zo kan er makkelijk bepaald worden of de doelen behaald zijn.

  Verschillende vormen van digitale oplossingen:

  Maatwerk websites

  Al onze websites zijn op maat gemaakt, schaalbaar, geschikt voor lange termijn, uniek en persoonlijk. Met een maatwerk website behaal je meer omzet, meer bezoekers en/ of meer conversie.

  Meer over websites Terug naar Ontwikkeling

  Met een maatwerk website jouw online doelen bereiken

  Onze websites zijn maatwerk en gebouwd vanuit jouw doelen. Of je nu meer leads wilt genereren, bezoekers wilt informeren, een sterkere merkbeleving wilt creëren of meer wilt verkopen. Wij vertalen jouw ambities naar de ontwikkeling van een website op maat. Een maatwerk website sluit naadloos aan bij jouw behoeften en die van de doelgroep.

  Alles over websites

  Maatwerk webapplicaties

  Een klantenportaal, intranet of e-learning applicatie, voorbeelden van webapplicaties die je kan inzetten om klanten of medewerkers beter te helpen. Een webapplicatie zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter worden ingericht en/of de gebruikerservaring wordt verbeterd.

  Meer over webapplicaties Terug naar Ontwikkeling

  Geld en tijd besparen met een maatwerk webapplicatie

  Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie kan je bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen of op andere manieren efficiënter maken. Een webapplicatie bespaart uiteindelijk tijd en geld.

  Alles over webapplicaties

  Software koppelingen

  Software koppeling zorgt ervoor dat je website communiceert met andere applicaties. Een goede koppeling bespaart tijd, geld en voorkomt dat er menselijke fouten gemaakt worden.

  Meer over koppelingen Terug naar Ontwikkeling

  Systemen met elkaar laten communiceren door software koppeling

  Je website heeft pas echt toegevoegde waarde als het wordt het gekoppeld aan de achterliggende applicaties. Door middel van software koppelingen kunnen de verschillende applicaties elkaar begrijpen en gegevens uitwisselen.

  Alles over software koppeling

  Umbraco websites

  Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Via het Umbraco CMS kan je eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

  Meer over Umbraco Terug naar Ontwikkeling

  Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

  Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en hier is geen technische kennis voor nodig. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn.

  Alles over Umbraco

  Waarom maatwerk ontwikkeling?

  Het is schaalbaar

  Waar standaard oplossingen vaak beperkingen hebben, kan bij een maatwerk oplossing aan alle wensen en behoeften worden voldaan.

  Het is makkelijk te koppelen

  Met een maatwerk oplossing is het mogelijk om meerdere systemen die je gebruikt aan elkaar te koppelen.

  Het kan meegroeien

  Je bedrijfsprocessen kunnen groeien of veranderen. Geen probleem, een maatwerk oplossing kan hierop worden aangepast.

  “Websites should look good from the inside and out.”

  - Paul Cookson

  Samen succes behaald Digitale oplossing ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  20.000 Cases per jaar
  React
  125% Meer demo aanvragen
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Bekijk onze volgende dienst

  Ga naar optimalisatie
  Ga naar optimalisatie

  Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195