+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Diensten
 • Waarom
 • Cases
 • Snel naar...

  Optimalisatie om je website of webapplicatie naar een hoger niveau te tillen

  Een website of webapplicatie moet continu up-to-date blijven, niet alleen voor de gebruikers maar ook voor Google. Door je website goed te onderhouden, regelmatig relevante content te plaatsen, updates uit te voeren en uitbreidingen te realiseren blijf je in beeld bij de doelgroep.

  Online veranderd er zo veel en ook nog eens in een rap tempo. Dit betekent dat je als organisatie zal moeten investeren en vernieuwen. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen graag om jouw digitale oplossing naar een (nog) hoger niveau te tillen.

  Na oplevering blijven we betrokken voor:

  Beheer & onderhoud

  We zorgen ervoor dat de digitale oplossing altijd goed bereikbaar is en onderhouden wordt. Dit doen we door regelmatig updates uit te voeren, zodat alles goed, snel en veilig blijft draaien. Via onze support staan we altijd klaar voor ondersteuning en vragen.

  Meer over beheer en onderhoud Terug naar Optimalisatie

  Wij staan klaar voor updates en support

  Met alleen een nieuwe website of webapplicatie ben je er nog niet. Het moet ook worden onderhouden. Regelmatig doen we updates die zorgen voor een snellere en veiligere website. Daarnaast zorgen we er ook voor dat bugs snel worden opgelost en staan we klaar voor andere aanpassingen op de website.

  Alles over beheer & onderhoud

  Meten & analyse

  Om juiste beslissingen te kunnen nemen, is het hebben van data ontzettend belangrijk. Door het gebruikersgedrag te meten en analyseren, kunnen we je digitale oplossing nog beter laten aansluiten op de behoefte van eindgebruikers.

  Meer over meten & analyse Terug naar Optimalisatie

  Door middel van meten & analyseren verbeterpunten vaststellen

  Elke bezoeker laat digitale sporen achter op je website. Met deze data leren we bezoekers nog beter begrijpen. Hoeveel mensen bezoeken de site? Op welke pagina’s klikken ze? Wanneer gaan ze weer weg? Op basis van deze informatie kunnen er haalbare verbeterpunten worden vastgesteld, zodat de juiste bezoekers worden bereikt en geholpen.

  Alles over meten & analyseren

  Online marketing

  Hoe mooi je website ook is, zonder bezoekers bereik je weinig. Ook als je wel genoeg bezoekers hebt, betekent het niet dat ze converteren. En sluit je content wel aan bij de juiste doelgroep? Door technische expertise te combineren met kennis van online marketing, behalen we stap voor stap nog meer uit je digitale oplossing.

  Meer online marketing Terug naar Optimalisatie

  Meer conversie behalen door online marketing

  Online marketing is niet meer weg te denken. Wij geven jou advies en ondersteuning bij het optimaliseren van je online vindbaarheid, het behalen van je online doelen en het invullen van je content.

  Alles over online marketing

  Je website of webapplicatie optimaliseren voor

  Betere online vindbaarheid

  Een zoekopdracht binnen Google gaat volgens een vast algoritme. Het draait allemaal om dat een zoekopdracht zo goed mogelijk aansluit bij de websitebezoeker. Aan de hand van optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt.

  Betere conversie

  Hoe beter bezoekers door je website kunnen navigeren en hoe beter ze deze begrijpen, hoe sneller ze zullen converteren. Aan de hand van data analyseren we het bezoekersgedrag, zodat we ze beter kunnen sturen naar de gewenste actie.

  Betere gebruiksvriendelijkheid

  Door je website onder andere op structuur, snelheid, navigatie, gemak en design te optimaliseren, kun je bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Hiermee voorkom je dat bezoekers je website vroegtijdig verlaten.

  “Take a risk and keep testing, because what works today won’t work tomorrow, but what worked yesterday may work again.”

  - Amrita Sahasrabudhe

  Samen succes behaald Optimalisatie voor

  Meer cases bekijken
  38% Lagere bounce rate
  Brandweer
  65% Vaker SlaapID aangevraagd
  Sleeptrade
  Meer cases bekijken

  Kies voor True People en creëer impact met website of -applicatie optimalisatie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195