Copyright True People. All Rights Reserved

True Insights

Door technische expertise te combineren met kennis van Google Analytics kunnen we jou adviseren hoe de website (nog) beter kan presteren.

Benieuwd hoe jouw website presteert?

True Insights laat in één oogopslag zien hoe de website ervoor staat. Met True Insights word je op de hoogte gehouden hoe jouw website deze maand heeft gepresteerd vergeleken met de vorige periode.

Verbeter je website prestaties door True Insights

Naast het bouwen van websites en webapplicaties levert True People ook maandelijkse rapportages over de prestaties van jouw website. True Insights laat in één oogopslag zien hoe jouw website ervoor staat.

Cruciale informatie voor succes

Weten hoe de bezoekers zich op jouw website gedragen is cruciale informatie voor succes. Door te meten wat de website resultaten zijn, krijg je de mogelijkheid om acties te ondernemen en doelen op te stellen. Met de nieuwe dienst van True People, True Insights, wordt dit heel makkelijk gemaakt. True Insights laat in één oogopslag zien hoe de website ervoor staat. Met True Insights word je op de hoogte gehouden hoe jouw website deze maand heeft gepresteerd vergeleken met de vorige periode. Door technische expertise te combineren met kennis van Google Analytics kunnen we jou adviseren hoe de website (nog) beter kan presteren. Met True Insights krijg je maandelijks een rapportage opgestuurd.

Abonnementen

Wij bieden de volgende abonnementen aan:

 • Basis
  In het basisrapport komen de algemene zaken naar voren, zoals bezoekgegevens, meest gebruikte verkeersbronnen, paginastatistieken, gebruikersinteracties, meest gebruikte zoektermen en het social media gebruik.
 • Plus*
  Het plusrapport geeft specifiekere informatie dan het basisrapport. Er wordt dieper ingegaan op bijvoorbeeld behaalde conversies, bepaalde pagina’s, regio’s, winkels, etc.

 • Advanced*
  Het advanced rapport laat dezelfde informatie zien als het plusrapport met daarbij analyse en conclusies. Er wordt bijvoorbeeld geconcludeerd waarom de website beter/slechter heeft gepresteerd dan de vorige periode of er wordt advies gegeven hoe de website meer conversie kan behalen. Samen met de klant wordt bepaald hoeveel tijd er per maand aan de analyse wordt besteed.

  (*) Voor plus en advanced geldt dat een eenmalige ondersteuning verplicht is en er op nacalculatie wordt doorbelast. Hierin zullen we: bepalen wat er gerapporteerd moet worden en de rapportage daarvoor inrichten. 

Vraag een voorbeeldrapport aan

Geïnteresseerd? Om een goed beeld te krijgen hoe de rapportage van jouw website er ongeveer uit komt te zien, bieden wij een voorbeeldrapport aan. Dit voorbeeldrapport is de eerste opzet van de rapportage en kan worden aangevuld met jouw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de abonnementen en om het voorbeeldrapport aan te vragen. 

Vraag een voorbeeldrapport aan

Om een goed beeld te krijgen hoe de rapportage van jouw website er ongeveer uit komt te zien, bieden wij een voorbeeldrapport aan. Vul het contactformulier in!

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken