Umbraco Certified Partner Umbraco website Gerelateerde artikelen Wil jij ook een Umbraco oplossing?

Wij zijn Umbraco Certified Partner

Met onze bewezen Umbraco skills kan je er op vertrouwen dat wij een website bouwen waar je echt mee wordt geholpen.

Wij maken Umbraco websites 

Bij True People hebben we alle kennis in huis om de meest complexe en creatieve websites te bouwen. Wij maken een geheel eigen design voor je nieuwe website, waarbij geen beperkingen in ontwerpkeuzes zijn. De nieuwe Umbraco website kunnen wij ook makkelijk koppelen met andere systemen, zodat al jouw applicaties data met elkaar kunnen uitwisselen. Onze gecertificeerde Umbraco specialisten denken mee vanuit techniek in oplossingen voor het beste resultaat binnen de beschikbare mogelijkheden. Wij hebben al hoogwaardige Umbraco oplossingen gerealiseerd voor onder meer de brandweerhet Nibud en Halt

Kies voor True People

  • Ervaren

Onze specialisten hebben ervaring met het Umbraco CMS sinds 2008.

  • Gecertificeerd

Wij zijn Umbraco Certified Partner. Dit betekent dat onze specialisten zijn gecertificeerd in Umbraco.

  • Complexe oplossingen

Onze specialisten hebben de kennis om complexe Umbraco oplossingen te realiseren.

  • Meedenken

Onze specialisten denken mee vanuit techniek in oplossingen.

  • Verantwoordelijk

Onze specialisten voelen zich verantwoordelijk voor jouw Umbraco omgeving.

  • Op maat inrichten

Onze specialisten maken een geheel eigen design voor jouw Umbraco omgeving.

Realiseren doen we samen

Het realiseren van een nieuwe Umbraco website doet True People niet alleen, maar samen met jou. Tijdens één of meerdere sessies leren wij jouw organisatie kennen en brengen we de wensen in kaart. Wij denken mee met wat technisch nog meer mogelijk is om digitaal te versnellen. Wij werken volgens de Agile scrum methode. Dit betekent dat jij tijdens de ontwikkeling direct mee kan kijken waar wij mee bezig zijn en hoe dit eruit komt te zien. Hierdoor ben je altijd op de hoogte en is bijsturing nog mogelijk. We verzorgen indien gewenst na oplevering ook de hosting en support van jouw omgeving, zodat alles zich onder één dak bevindt. Hierdoor is het mogelijk om bij nieuwe wensen snel te schakelen. 

Jouw bestaande website bij ons in beheer

Al een bestaande Umbraco website? Breng hem bij ons beheer! Umbraco is open-source CMS. Dit betekent dat de code bekend is, waardoor we jouw Umbraco website makkelijk kunnen overnemen van de huidige leverancier. Wij hebben al verschillende websites in beheer genomen welke door een andere partij gebouwd zijn.

UMBRACO BEHEER

Wil jij ook een Umbraco oplossing?

Contact

Zoeken