Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco website

Door onze kennis en ervaring met het Umbraco CMS kunnen wij jou goed adviseren over hoe het beste resultaat wordt behaald.

Bereik je online doelen met een Umbraco website

Door met jou in gesprek te gaan en te denken vanuit de gebruiker, creëren we een impactvolle website die helpt bij het behalen van je online doelen.

Umbraco Awards 2020: "Best Certified Partner Solution"

Als Certified Partner hebben we aantoonbaar veel Umbraco expertise in huis. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen. We zijn trots op de waardering die we krijgen voor ons werk!

Umbraco Certified Partner

True People is Umbraco specialist en Certified Partner. Als Umbraco Certified Partner beschikken wij over meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars. Deze certificaten zijn behaald via officiële Umbraco trainingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Umbraco, waardoor onze Umbraco specialisten over de actuele kennis beschikken. Met onze bewezen Umbraco vaardigheden kan je er op vertrouwen dat wij een Umbraco oplossing realiseren waar je echt mee wordt geholpen. 

 Niet alleen wijzelf zijn erg enthousiast over het CMS, maar ook onze klanten. Dit geeft ons de bevestiging dat het Umbraco een ideaal platform is.

Hoe komt een Umbraco website tot stand?

1. Kennismaking & onderzoek

1. Kennismaking & onderzoek

Zodra de samenwerking start, gaan we dieper in op de vraag. Tijdens kennismakingsgesprekken worden jouw wensen, eisen en doelstellingen geïnventariseerd. Ook brengen we jouw doelgroep in kaart, zodat we hun wensen en problemen begrijpen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we een website die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

2. Brainstormsessies & interactieontwerp

2. Brainstormsessies & interactieontwerp

Aan de hand van de uitkomsten uit de eerste fase, gaan we brainstormen over impactvolle innovaties. Er wordt nagedacht over welke content en functionaliteit op de website moet komen. Dit zetten we om in wireframes. In de wireframes wordt de structuur van de website duidelijk en visualiseren we hoe gebruikers de doelen gaan bereiken, zonder daarbij afgeleid te worden door de grafische vormgeving. 

3. Grafisch ontwerp

3. Grafisch ontwerp

Zodra iedereen tevreden is met het interactieontwerp, vertalen we deze door naar een grafisch ontwerp. Dit doen we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We denken na over kleurgebruik, foto's, video's, lettertypes en iconen. We maken het design voor verschillende schermgroottes (mobiel, desktop en tablet). 

4. Technische realisatie

4. Technische realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met het ontwikkelen van de nieuwe website. Via onze testomgeving wordt jij altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die we maken. Op deze manier kan er worden bijgestuurd en/of worden uitgebreid, zodat de nieuwe website volledig aan jouw wens voldoet. 

5. Oplevering

5. Oplevering

Wanneer er uitgebreid is getest en iedereen is tevreden, wordt de website opgeleverd. Wij verhuizen de testomgeving naar de definitieve plek, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Hoera, je bent live! 

6. Meten & optimaliseren

6. Meten & optimaliseren

Na afronding van het project blijven wij betrokken. Door continu te meten worden concrete haalbare verbeterpunten vastgesteld welke meteen doorgevoerd worden, want dan haal je pas echt online succes. Daarnaast bieden wij ondersteuning in het optimaliseren van je online vindbaarheid en het invullen van content. 

Resultaatgericht

Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie. Bij het realiseren van een Umbraco oplossing letten wij op: 

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Het behalen van conversie
  • SEO vriendelijkheid
  • Mobielvriendelijkheid
  • Unieke klantbeleving
  • Mooi design

"The friendly CMS"

Om een website succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Hiervoor is de gebruikersvriendelijkheid van een CMS essentieel. Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en heeft geen beperkingen in de opzet van de website. Met Umbraco kan de website of webapplicatie volledig ingericht worden op de manier die jij wil. Veel doelen kunnen met standaard Umbraco functionaliteit al worden ingevuld. Umbraco is daarnaast erg flexibel, waardoor er uitbreidingen gemaakt kunnen worden om specifieke wensen nog beter in te vullen.

Maatwerk

Een Umbraco website of webapplicatie is altijd maatwerk. Hierdoor is het mogelijk om een Umbraco website volledig naar eigen smaak in te richten, zowel de voorkant als achterkant. Er zitten geen beperkingen aan ontwerpkeuzes en je zit niet vast aan standaard templates.

Doordat Umbraco altijd maatwerk is, is het Umbraco CMS zeer geschikt voor complexe websites. 

Wat kost Umbraco? 

Het Umbraco CMS is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken. Je hoeft alleen te betalen voor een partner die jouw Umbraco omgeving beheerd, zoals True People.

Voor Umbraco zijn er uitbreidingen beschikbaar om specifieke wensen nog beter in te vullen, aan deze uitbreidingen zitten soms wel kosten verbonden. 

Kies voor True People

Door onze kennis en ervaring met het Umbraco CMS kunnen wij jou goed adviseren over hoe het beste resultaat wordt behaald. Kies voor True People en behaal online succes.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een Umbraco oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken