Umbraco Partner Umbraco CMS Project uitgelicht Meer projecten met Umbraco Umbraco website nodig?

Umbraco Certified Partner

True People is Umbraco expert en gecertificeerd partner

Als Certified Partner heeft True People alle kennis in huis om de meest complexe Umbraco oplossingen te realiseren. Met een pragmatische aanpak denken we mee en adviseren we in mogelijkheden. We zetten het Umbraco CMS in als er contentbeheer gewenst is bij de omgeving, zodat jouw website of applicatie zelf te beheren is.

Wij bouwen Umbraco websites

Wat is Umbraco? 

Umbraco is een content management systeem (CMS) gebouwd op Microsoft .Net technologie. Meer dan 400.000 websites maken al gebruik van Umbraco CMS. Wij hebben voor verschillende toonaangevende klanten, zoals de brandweer, het Nibud en Stichting Halt een Umbraco oplossing gecreëerd. Wij snappen Umbraco en kennen alle technieken om jouw website optimaal in te richten. Wij hebben de voordelen van Umbraco voor je op een rijtje gezet: 

  • Informatie is makkelijk aan te passen, waardoor website-beheerders geen complexe training hoeven te volgen.
  • Je kan de website volledig naar jouw wens inrichten. Umbraco is één van de meest flexibele content management systemen. 
  • Umbraco is makkelijk schaalbaar. Dit betekent dat je Umbraco kan gebruiken voor een eenvoudige website met een paar gebruikers, maar ook voor een uitgebreide website met duizenden gebruikers. 
  • Umbraco is een open source CMS. Het CMS in principe gratis, waarbij goed betaalbare uitbreidingen beschikbaar zijn. Het CMS wordt constant doorontwikkeld.
  • Je kan Umbraco makkelijk koppelen aan bestaande systemen binnen jouw bedrijf.

True People & Umbraco

Umbraco maakt het voor ons mogelijk om jouw website volledig naar eigen smaak in te richten. Het systeem heeft een solide basis die modulair kan worden uitgebreid. Wij kunnen hierin adviseren en bij alles de voor- en nadelen afwegen om de beste oplossing voor jouw behoefte te kiezen. Wij hebben veel Umbraco ervaring en delen de kennis graag met jou. True People gelooft in de community gedachte van Umbraco, help elkaar en kom samen verder!

Tijdens de ontwikkeling ben je altijd op de hoogte van de voortgang en is bijsturing altijd mogelijk. We bereiken dit door een Agile Scum werkwijze te combineren met ons digitale klantenportaal en realtime testomgeving. Zo kan je direct zien waaraan wij werken en hoe dit er uit komt te zien. We verzorgen indien gewenst na oplevering ook de hosting en support van uw omgeving, zodat alles zich onder één dak bevindt. Hierdoor is het mogelijk om bij nieuwe wensen snel te schakelen. 

 

Umbraco website nodig?

Contact

×

Zoeken