Copyright True People. All Rights Reserved

Websites

Levert je huidige website niet de resultaten die je wilt? Of heb je nog geen website en je concurrenten wel? Dan is het tijd voor een nieuwe website of website optimalisatie!

Conversie verhogen

Bij een goed converterende website worden bezoekers omgezet in geïnteresseerden en uiteindelijk in klanten. Wij helpen je met het verhogen van conversie, zodat de online doelen worden bereikt.

Bereik je doelen met een nieuwe website

Bij True People vinden we het belangrijk dat we eerst je organisatie leren kennen. We brengen de doelgroep in kaart, zodat we kunnen inspelen op hun behoefte. Door in te spelen op deze behoefte, helpen wij jou met het behalen van je doelen. Door te kiezen voor ons, kan jij met je nieuwe website:

 • Meer leads genereren
  Met een nieuwe website van bezoekers, klanten maken. 
 • Bezoekers beter informeren
  Met een nieuwe website bezoekers langer op pagina's houden. 
 • Bedrijfsprocessen digitaliseren
  Met een nieuwe website kosten en tijd besparen. 
 • Bezoekers een extra service aanbieden
  Met een nieuwe website de klanttevredenheid verhogen. 
 • Uitstraling van je merk versterken
  Met een nieuwe website meer mensen binden aan je merk. 
 • Meer producten/services verkopen
  Met een nieuwe website meer omzet draaien.

Focus op converterende websites

Of het doel van je website meer leads genereren is of juist bezoekers beter informeren, bij het realiseren van websites moet de focus altijd liggen op het behalen van meer conversie. Bij een goed converterende website worden bezoekers omgezet in geïnteresseerden, die een gewenste actie op jouw website uitvoeren. Als het doel van je website meer leads genereren is, zou de gewenste actie het contact formulier invullen zijn. Als het doel van je website bezoekers beter informeren is, zou de gewenste actie meerdere pagina's bekijken kunnen zijn. 

Jouw 'ideale klant' omschrijven

Om succes te behalen, is het noodzakelijk om je doelgroep goed af te bakenen en je website daar op af te stemmen. Wij doen dit door gebruik te maken van persona's. Een persona is een compleet profiel van een gebruiker van jouw product of dienst. Als jouw 'ideale klanten' bepaald zijn, wordt hun buyer journey beschreven. Oftewel: welke stappen maakt deze persona om de door jou gewenste actie uit te voeren? Op deze manier bereik je de personen die het meeste aan jouw dienst/product heeft. 

Persona format

Persona format

Umbraco CMS

Bij het realiseren van websites maken wij gebruik van het Umbraco content management systeem. Met Umbraco kan je eenvoudig content invoeren en aanpassen, zonder dat daar technische kennis voor nodig is

Waarom kiezen voor True People?

Wij zijn doelgericht, persoonlijk en flexibel. Met onze aanpak kunnen we samen inspelen op wat nodig is om je online doelen te behalen. Neem contact met ons op voor advies over converterende websites.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken