'Website van het Jaar' Nieuws Impressie Contact

Brandweer.nl genomineerd voor 'Website van het Jaar'

Het Umbraco platform van brandweer.nl is in samenwerking met True People genomineerd voor 'website van het jaar' in de overheidscategorie.

In 2017 werd brandweer.nl al door het publiek verkozen tot overheidswebsite van het jaar. Samen met digital partner True People heeft de brandweer grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan vorig jaar.

Brandweer.nl genomineerd voor 'Website van het Jaar'

Award Night 2018

Award Night 2018 vindt plaats op donderdag 22 november. Tijdens de Award Night worden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt.  Er zijn 37 categorieën waaruit de Nederlanders hebben gekozen. In elke categorie wordt de website beoordeeld op o.a. inhoud, navigatie en ontwerp. In iedere categorie zijn 2 prijzen te winnen: De Beste Website van het Jaar en De Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en minimaal 10.000 stemmen en mag zich ‘Dé Website van het Jaar 2018’ noemen.

Brandweer.nl

Afgelopen twee jaar is brandweer.nl al door het publiek verkozen tot overheidswebsite van het jaar. Samen met digital partner True People heeft de brandweer grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan afgelopen twee jaar. Wie weet wordt brandweer.nl dit jaar wel de overall winnaar. 

Samenwerking met True People 

De brandweer zocht een partij die meedenkt over de website en samen met hen de verantwoordelijkheid voelt. De brandweer en True People zorgen er met elkaar voor dat het meeste uit de samenwerking wordt gehaald. Wij denken proactief en pragmatisch mee zodat brandweer.nl optimaal wordt gebruikt.

 

Jörgen Lucas, platformcoördinator brandweer.nl

“Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.”

Contact

×

Contact

×

Zoeken