Geldplan bijna 18 Nieuws Impressie Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op

True People ontwikkelt geldplan Bijna 18

Bijna 18 is het zesde geldplan op Startpunt Geldzaken

Jongeren worden financieel verantwoordelijk als ze 18 jaar zijn. Met geldplan Bijna 18 worden de jongeren en hun ouders op de hoogte gebracht van wat zij allemaal nog moeten regelen voor hun achttiende verjaardag. 

True People ontwikkelt geldplan Bijna 18 op Startpunt Geldzaken

Optimaal resultaat behaald

Samen met het Nibud heeft True People het platform Startpunt Geldzaken gerealiseerd. Geldplan Bijna 18 is het zesde geldplan van Startpunt Geldzaken. Geldplan Bijna 18 is gebouwd in combinatie van drie technieken: Umbraco CMS, Angular 4 en ADAPT. Door tijdens de realisatie mee te denken en bij te sturen op nieuwe mogelijkheden is een optimaal resultaat behaald. Het Nibud heeft reeds concrete plannen voor nieuwe geldplannen op Startpunt Geldzaken. True People zal ook in deze geldplannen actief betrokken zijn als digital partner.  

Zelf financieel verantwoordelijk

Als achttienjarige word je zelf financieel verantwoordelijk. Geldplan Bijna 18 is er voor jongeren en hun ouders/ begeleiders om in te zien wat er geregeld moet worden voordat jongeren 18 worden en hoe het geregeld moet worden. Door middel van aan te geven wat je al hebt geregeld en wat niet, krijg je concrete raad.

Nog meer geldplannen

Geldplan Pensioen is het zesde geldplan van Startpunt Geldzaken:  een samenwerkingsverband van het Nibud, Vereniging Eigen Huis (VEH), de beleggersvereniging VEB en de Federatie Financiële Planners (FFP). De andere vijf geldplannen zijn:

  • Kom uit de geldzorgen
  • Beter rondkomen
  • Sparen, aflossen of beleggen
  • Rondkomen met kinderen
  • Studie (klein)kinderen

Vanwege het succes van de geldplannen gaat het Nibud in samenwerking met True People in de toekomst nog meer geldplannen ontwikkelen, zoals geldplan Pensioen.

Benieuwd wat er allemaal geregeld moet worden?

Bekijk het op geldplan Bijna 18

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op

Contact

×

Zoeken