Geldplan Pensioen Nieuws Impressie Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op

True People ontwikkelt geldplan Pensioen

Geldplan Pensioen is het nieuwe geldplan op Startpunt Geldzaken

Geldplan Pensioen is donderdag 1 november live gegaan. In samenwerking met het Nibud heeft True People geldplan Pensioen gerealiseerd.

True People ontwikkelt geldplan Pensioen op Startpunt Geldzaken

Bijdrage True People

In nauwe samenwerking met het Nibud heeft True People in 2017 het platform Startpunt Geldzaken gerealiseerd. Geldplan Pensioen is het nieuwe geldplan van Startpunt Geldzaken, dat 1 november 2018 live is gegaan. Het nieuwe geldplan is gemaakt met behulp van de technieken Umbraco CMS, Angular 4 en ADAPT. Door deze verschillende technieken te combineren is een krachtig platform gerealiseerd. Het project is volgens het Agile-/SCRUM-principe ontwikkeld. True People is actief betrokken bij Startpunt Geldzaken en zal komende periode samen met het Nibud nog meer nieuwe geldplannen ontwikkelen.

In vijftien minuten meer inzicht over jouw pensioensituatie

Met geldplan Pensioen maak je in ongeveer vijftien minuten stap voor stap een persoonlijk actieplan gericht op jouw pensioensituatie. Bij iedereen die pensioen opbouwt kunnen zich onderweg situaties voordoen die de hoogte van het pensioeninkomen beïnvloeden. Op geldplan Pensioen kan je eenvoudig checken hoe je de risico’s op vermindering van het pensioeninkomen kunt beperken. Door antwoord te geven op vragen over jouw situatie, omstandigheden en wensen krijg je concrete raad.

Zevende online geldplan van Startpunt Geldzaken

Geldplan Pensioen is het zevende online geldplan van Startpunt Geldzaken:  een samenwerkingsverband van het Nibud, Vereniging Eigen Huis (VEH), de beleggersvereniging VEB en de Federatie Financiële Planners (FFP). De andere zes geldplannen zijn:

  • Kom uit de geldzorgen
  • Beter rondkomen
  • Sparen, aflossen of beleggen
  • Rondkomen met kinderen
  • Studie (klein)kinderen
  • Bijna 18

Wil je weten hoe jouw pensioensituatie ervoor staat?

Dit weet je in ongeveer 15 minuten via geldplan Pensioen

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op

Contact

×

Zoeken