Website bouwen Onze projecten Laat ons jouw website bouwen!

Webdevelopment bureau Amersfoort

Kies voor True People

Er zijn veel webdevelopmentbureaus. Wat onderscheidt ons? Wij geloven niet in standaard oplossingen. Wij werken volledig Agile en schrijven vooraf niet uit wat er precies gerealiseerd gaat worden. Zo kunnen we samen met jou continue inspelen op wat echt nodig en wenselijk is om het optimale resultaat uit jouw website te halen.

Wij gaan een stapje verder

Tijdens de projecten betrekken wij de klant actief in het proces en gaan wij een stap verder dan de rest. Dit kost tijd van de klant, maar essentieel om het resultaat te zien ontstaan en de realisatie nog te kunnen beïnvloeden. Samen identificeren we de behoefte en bepalen we wat echt belangrijk is.

Umbraco websites

Wij maken veelal gebruik van het Umbraco CMS. Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) waarmee een website kan worden ontwikkeld, onderhouden en bewerkt. Bij True People geloven we dat Umbraco het CMS is om in te zetten voor contentbeheer. Met onze actuele kennis en vele jaren ervaring kunnen wij jou helpen met het bouwen van een Umbraco website. 

Meer over Umbraco

True People helpt jou graag!

Ben je op zoek naar een bedrijf die zich samen met jou verantwoordelijk voelt voor jouw website? Maak kennis met True People en laat je overtuigen!

Neem contact op

Laat ons jouw website bouwen!

Contact

×

Zoeken