Copyright True People. All Rights Reserved

Onze werkwijze

Creativity never ends. Wij denken daarom doorlopend mee in kansen. Dit doen we door actief te meten en deze inzichten te gebruiken om een nog beter resultaat te behalen.

Zo pakken wij een project aan

Stap 1

1. Organisatie leren kennen

In deze fase inventariseren wij jouw wensen, eisen en doelstellingen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes. 

Stap 2

2. Onderzoeken

In deze fase brengen we jouw doelgroep in kaart. Wie is de doelgroep? Wat zijn hun behoeften en problemen? Wat is hun Customer Journey? Door vanuit de gebruiker te denken, creëren we de beste digitale klantbeleving. Hebben jullie dit zelf al in kaart gebracht? Dan wordt deze fase overgeslagen. 

Stap 3

3. Brainstormen

Aan de hand van de uitkomsten uit de eerste twee fases, gaan we brainstormen impactvolle innovaties die bijdragen aan online succes. Deze ideeën zetten we om in wireframes. We denken na over welke content en functionaliteit op welke plaats moet staan. 

Stap 4

4. Ontwerpen

Nadat de wireframes akkoord zijn, ontwikkelen we het design. Dit doen we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We denken na over kleurgebruik, foto's, video's, lettertypes en iconen. We optimaliseren het design voor alle schermgroottes. 

Stap 5

5. Ontwikkelen

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met het ontwikkelen van de nieuwe website of webapplicatie.

Stap 6

6. Testen

Via onze testomgeving wordt jij altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die we maken. Op deze manier kan er worden bijgestuurd en/of worden uitgebreid, zodat de nieuwe website of webapplicaties volledig aan jouw wens voldoet. 

Stap 7

7. Opleveren

Wanneer er uitgebreid is getest en jij bent tevreden, wordt de website of webapplicatie opgeleverd. Wij verhuizen de testomgeving naar de definitieve plek, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Je bent live! 

Stap 8

8. Optimaliseren

Na de afronding van het project blijven wij betrokken voor verdere optimalisaties. Daarnaast bieden wij ondersteuning in het optimaliseren van je online vindbaarheid, het behalen van je online marketing doelen en het invullen van je content. 

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken