Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco partner in Amersfoort

Vanuit ons kantoor in hartje Amersfoort werken wij aan creatieve digitale oplossingen voor onze klanten. Bij onze projecten zetten wij Umbraco in als content management systeem (CMS) zodat jij de content makkelijk kan beheren.

Umbraco CMS

Op zoek naar een Umbraco partner in Amersfoort? Kies dan voor True People. Als Umbraco partner ontwikkelen en beheren we jouw online omgeving. Maak kennis met ons!

Kies True People als Umbraco partner

Sinds de oprichting van True People werken onze specialisten dagelijks met het Umbraco CMS. De Umbraco experts die aan jouw project werken zijn dus ervaren en daarnaast ook gecertificeerd in Umbraco. Dit betekent dat onze Umbraco specialisten de juiste kennis in huis om complexe Umbraco oplossingen te realiseren en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen Umbraco.

Gecertificeerd

Onze specialisten zijn gecertificeerd in Umbraco.

Ervaren

Onze specialisten werken sinds de oprichting dagelijks met het CMS.

Actuele kennis

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Umbraco.

Nieuwe Umbraco omgeving

Bij de realisatie van een nieuwe Umbraco omgeving leren we jouw organisatie eerst goed kennen. Op deze manier kunnen wij meedenken en adviseren over technische oplossingen. Samen met jou brengen wij in kaart wat er nodig is om concrete stappen te kunnen maken. Jij bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen die we maken via een testomgeving, hierdoor is bijsturen nog mogelijk. Na afronding van het project blijven wij graag betrokken bij jouw organisatie. Zo kunnen wij bij nieuwe wensen snel doorontwikkelen, maar ook ondersteunen in de online marketing.  

Bestaande Umbraco omgeving

Heb je al een bestaande Umbraco omgeving maar wil je deze optimaliseren? Dat kunnen wij ook! Wij hebben verschillende websites in beheer die wij niet zelf hebben gebouwd. De voornaamste reden waarom bedrijven naar ons zijn overgestapt, is omdat wij een langdurige samenwerking met onze klanten aan gaan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de projecten die we samen met jou realiseren. 

Ja, ik wil een Umbraco oplossing

Kies voor True People en bereik je doelen met een nieuwe website.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken