Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco Certified Partner

Als Umbraco Certified Partner beschikt True People over meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Umbraco CMS. 

Wij zijn Umbraco partner

Onze specialisten hebben dus de nodige kennis in huis om jou te helpen met een Umbraco omgeving.

Trotse partner

Wij zijn officieel Umbraco Certified Partner! Wij zijn hier erg trots op, want dit word je niet zo maar. Als Umbraco Certified Partner beschikt True People over meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars. Deze certificaten zijn behaald via officiële Umbraco trainingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Umbraco, waardoor onze Umbraco specialisten over de actuele kennis beschikken.

Umbraco is hét CMS

Sinds de oprichting van True People werken wij al met het Umbraco CMS. Niet alleen wijzelf zijn erg enthousiast over het CMS, maar ook onze klanten. Dit geeft ons de bevestiging dat het Umbraco een ideaal platform is. 

Kennis en ervaring

Door onze kennis en ervaring kunnen wij goed meedenken naar mogelijke oplossingen. Er zijn geen beperkingen in ontwerpkeuzes, want onze specialisten zijn in staat om complexe Umbraco oplossingen te realiseren. Neem contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden om jouw organisatie digitaal te laten versnellen. 

Umbraco oplossing nodig?

Kies voor True People en bereik je doelen met een nieuwe Umbraco website of webapplicatie.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken