Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco Certified Partner

Wij zijn Umbraco Certified Partner. Door onze kennis en ervaring met Umbraco kunnen wij jou goed adviseren over hoe het beste resultaat wordt behaald.

Bereik je online doelen met een Umbraco oplossing

Door met jou in gesprek te gaan en te denken vanuit de gebruiker, creëren we een Umbraco oplossing die helpt bij het behalen van je online doelen. Maak een vrijblijvende afspraak.

Umbraco specialist

Sinds de oprichting van True People werken wij al met het Umbraco CMS. Niet alleen wijzelf zijn erg enthousiast over het CMS, maar ook onze klanten. Dit geeft ons de bevestiging dat het Umbraco een ideaal platform is.

Umbraco partner

Als Umbraco Certified Partner beschikt True People over meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars. Deze certificaten zijn behaald via officiële Umbraco trainingen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Umbraco, waardoor onze Umbraco specialisten over de actuele kennis beschikken. Er zijn geen beperkingen in ontwerpkeuzes, want onze experts zijn in staat om complexe Umbraco oplossingen te realiseren.

Resultaatgericht

Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie. Bij het realiseren van een Umbraco oplossing letten wij op: 

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Het behalen van conversie
  • SEO vriendelijkheid
  • Mobielvriendelijkheid
  • Unieke klantbeleving
  • Mooi design

Hoe komt een Umbraco oplossing tot stand?

1. Kennismaking & onderzoek

1. Kennismaking & onderzoek

Zodra de samenwerking start, gaan we dieper in op de vraag. Tijdens kennismakingsgesprekken worden jouw wensen, eisen en doelstellingen geïnventariseerd. Ook brengen we jouw doelgroep in kaart, zodat we hun wensen en problemen begrijpen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we een website die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

2. Brainstormsessies & interactieontwerp

2. Brainstormsessies & interactieontwerp

Aan de hand van de uitkomsten uit de eerste fase, gaan we brainstormen over impactvolle innovaties. Er wordt nagedacht over welke content en functionaliteit op de website moet komen. Dit zetten we om in wireframes. In de wireframes wordt de structuur van de website duidelijk en visualiseren we hoe gebruikers de doelen gaan bereiken, zonder daarbij afgeleid te worden door de grafische vormgeving. 

3. Grafisch ontwerp

3. Grafisch ontwerp

Zodra iedereen tevreden is met het interactieontwerp, vertalen we deze door naar een grafisch ontwerp. Dit doen we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We denken na over kleurgebruik, foto's, video's, lettertypes en iconen. We maken het design voor verschillende schermgroottes (mobiel, desktop en tablet). 

4. Technische realisatie

4. Technische realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met het ontwikkelen van de nieuwe website. Via onze testomgeving wordt jij altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die we maken. Op deze manier kan er worden bijgestuurd en/of worden uitgebreid, zodat de nieuwe website volledig aan jouw wens voldoet. 

5. Oplevering

5. Oplevering

Wanneer er uitgebreid is getest en iedereen is tevreden, wordt de website opgeleverd. Wij verhuizen de testomgeving naar de definitieve plek, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Hoera, je bent live! 

6. Meten & optimaliseren

6. Meten & optimaliseren

Na afronding van het project blijven wij betrokken. Door continu te meten worden concrete haalbare verbeterpunten vastgesteld welke meteen doorgevoerd worden, want dan haal je pas echt online succes. Daarnaast bieden wij ondersteuning in het optimaliseren van je online vindbaarheid en het invullen van content. 

Over True People

True People is een internetbureau in Amersfoort. Wij geloven dat wij onszelf onderscheiden door de persoonlijke benadering en directe samenwerking met onze klanten. Wij bouwen niet alleen een digitale oplossing die je vraagt, maar wij kijken verder dan alleen de vraag en denken mee in kansen. Hierdoor realiseren we samen een product met toegevoegde waarde.

Behaal online succes

Kies voor True People en behaal je online doelen. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een Umbraco oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken