Copyright True People. All Rights Reserved

Webapplicaties Amersfoort

Optimaliseer je interne bedrijfsprocessen of biedt bezoekers een (extra) service met een maatwerk webapplicatie.

Maatwerk webapplicaties

Geen enkele klant is hetzelfde, daarom ontwikkelen wij een maatwerk webapplicatie die perfect past bij jouw organisatie. De maatwerk webapplicatie wordt volledig op jou wensen afgestemd, zodat het alle functionaliteiten krijgt die jij nodig hebt.

Wij ontwikkelen webapplicaties in Amersfoort

Wij hebben al verschillende maatwerk webapplicaties gerealiseerd voor onze klanten, zoals Scholen in de Kunst, het Nibud en Halt. Bij het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties maken wij gebruik van het Microsoft .NET Framework. Microsoft .NET applicaties zijn goed onderhoudbaar en veiliger. Maak je gebruik van meerdere applicaties en systemen? Dan kunnen wij jouw webapplicatie koppelen met andere systemen, zodat al jouw applicaties met elkaar communiceren. Dit bespaart veel tijd, werk en voorkomt dat er fouten gemaakt worden. 

Samen alle kansen benutten

Bij True People denken we mee in technische oplossingen. Door jouw bedrijfsprocessen grondig te analyseren ontdekken we welke mogelijkheden er nog meer zijn om te automatiseren. Op deze manier kunnen we gezamenlijk alle mogelijke kansen benutten, zodat de webapplicatie echt toegevoegde waarde heeft. Tijdens de realisatie ben jij actief betrokken en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen via onze testomgeving, zodat bijsturen nog mogelijk is. 

Maatwerk

Wij ontwikkelen een maatwerk webapplicatie die perfect past bij jouw organisatie.

Ervaring

Wij hebben al voor verschillende toonaangevende klanten webapplicaties gerealiseerd.

Meedenken

We kijken gezamenlijk welke mogelijkheden en kansen er te benutten zijn.

Wil jij ook een webapplicatie?

Door middel van een webapplicatie helpen wij je de bedrijfsprocessen te optimaliseren of de klanttevredenheid verhogen.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken