AMCS Group Samenwerking Wil jij ook met ons samenwerken?

Internationale klant

Het AMCS platform is een meertalig platform

Het AMCS platform laat gevestigde afval- en recyclingbedrijven wereldwijd slimmer, soepeler en meer gedigitaliseerd werken.

Digitale oplossingen via het AMCS platform

AMCS platform

AMCS Group is beheerder van het AMCS platform. Het AMCS platform is een cloud- en softwareplatform op basis van processen van duizenden afval- en recyclingbedrijven wereldwijd. Het platform is geïnspireerd door wereldwijde markttrends, het stimuleren van automatisering en het leveren van end-to-end standaardisering en optimalisering voor bedrijfsprocessen. 

Internationaal

True People heeft ook internationale klanten. Als digital partner zorgt True People dat het platform in meerdere talen toegankelijk is, zodat meer landen gebruik van het platform kunnen maken. 

Tevreden klanten geven nieuwe klanten

Door positieve verhalen van andere klanten is AMCS Group enthousiast geworden over onze werkwijze. Dit komt door de langdurige samenwerking die True People met een klant heeft. 

Umbraco platform

De website van AMCS Group is een Umbraco platform. Via Umbraco kunnen wij het platform makkelijk optimaliseren. True People heeft veel ervaring met Umbraco waardoor het bouwen van hoogwaardige schaalbare websites de standaard is geworden. 

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken