Brandweer Samenwerking Impressie Wil jij ook met ons samenwerken?

Brandweer.nl wint prijs

Brandweer.nl 'Populairste Website van het Jaar 2018' in de categorie overheid

Onze klant brandweer.nl is verkozen tot populairste website van het jaar 2018 in de categorie overheid van de 'Website van het Jaar' verkiezing. In een jaar tijd bekeken maar liefst 1.000.000 unieke bezoekers in totaal 4.000.000 pagina’s op brandweer.nl. Wij zijn wij hier als digital partner erg trots op!

Innovatief Umbraco platform

Brandweer.nl

Bij de nieuwe website ligt de nadruk op ervaring. Aan de hand van filmpjes, checklists, quotes, feiten en cijfers worden bezoekers ingelicht over hoe leed en schade voorkomen worden. Wist jij bijvoorbeeld al dat je geen water moet gebruiken om een vlam in de pan te blussen? Dit soort onderwerpen worden behandeld. Daarnaast is de website nu ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking.

Samenwerking met True People

De brandweer zocht een partij die meedenkt over de website en samen met hen de verantwoordelijkheid voelt. Samen zorgen we ervoor dat het meeste uit de samenwerking wordt gehaald. Wij denken proactief en pragmatisch mee.

Nominatie website van het jaar 

Brandweer.nl is verkozen tot ‘Populairste Website van het Jaar 2018' in de categorie overheid. In 2017 werd brandweer.nl al door het publiek verkozen tot 'Beste Website van het Jaar' in de overheidscategorie. Samen met digital partner True People heeft de brandweer grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan vorig jaar.

Toekomst

Er zijn altijd nieuwe mogelijkheden om processen te verbeteren en te innoveren. Als digital partner denkt True People doorlopend mee met de brandweer. Wij gaan samen nog een mooie toekomst tegemoet.

Brandweer.nl over True People

“Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.” Jörgen Lucas, platformcoördinator

Waarom

Bekijk de video om er achter te komen waarom brandweer.nl de populairste website is

Brandweer.nl staat 24 uur per dag paraat voor de samenleving, ook online. 

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken