Brandweer Samenwerking Impressie Vraag ons

Hoera

Brandweer.nl genomineerd voor 'website van het jaar 2018'

Het Umbraco platform van de brandweer is in samenwerking met True People genomineerd voor 'website van het jaar' in de overheidscategorie. 

Innovatief Umbraco platform

Samen met de brandweer hebben wij een innoverende website gecreëerd. 

Brandweer.nl

Bij de nieuwe website ligt de nadruk op ervaring. Aan de hand van filmpjes, checklists, quotes, feiten en cijfers worden bezoekers ingelicht over hoe leed en schade voorkomen worden. Wist jij bijvoorbeeld al dat je geen water moet gebruiken om een vlam in de pan te blussen? Of dat brandwonden bij kinderen eenvoudig te voorkomen zijn? Dit soort onderwerpen worden op brandweer.nl behandeld. Daarnaast is de website nu ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking.

Samenwerking met True People

De brandweer zocht een partij die meedenkt over de website en samen met hen de verantwoordelijkheid voelt. De brandweer en True People zorgen er met elkaar voor dat het meeste uit de samenwerking wordt gehaald. Wij denken proactief en pragmatisch mee zodat brandweer.nl optimaal wordt gebruikt.

Nominatie website van het jaar 

Brandweer.nl is genomineerd voor ‘website van het jaar 2018’. In 2017 werd brandweer.nl al door het publiek verkozen tot overheidswebsite van het jaar. Samen met digital partner True People heeft de brandweer  grote stappen gemaakt met betrekking tot de innovatie om weer beter te zijn dan vorig jaar.

Toekomst

Er zijn altijd nieuwe mogelijkheden om processen te verbeteren en te innoveren. Als digital partner denkt True People doorlopend mee met de brandweer. Wij gaan samen nog een mooie toekomst tegemoet.

Vraag ons

×

Contact

×

Zoeken