Enpuls Samenwerking Wil jij ook met ons samenwerken?

Enpuls kiest voor True People

Samenwerking als uitgangspunt

Enpuls heeft True People als nieuwe digital partner gekozen. Samen hebben wij gekeken hoe het meeste uit de nieuwe website gehaald kan worden.

Innovatieve website

Enpuls

Energie wordt tegenwoordig niet alleen meer geproduceerd door centrales. Buurten wekken samen energie op, bedrijven delen hun restwarmte met de wijk en energie wordt opgeslagen in elektrische auto’s. Met een frisse blik zoekt Enpuls naar innovaties om Nederland duurzamer te maken.

True People en Enpuls

Bij Enpuls vinden ze het belangrijk dat hun artikelen en rapporten zo veel mogelijk worden gelezen. True People heeft iets ontwikkeld zodat de relevante artikelen vaker worden getoond. Daarnaast is de zoekfunctie op de website geoptimaliseerd, zodat bezoekers sneller relevante informatie kunnen vinden. 

Umbraco als CMS

Voor het herbouwen van de website is er gekozen voor Umbraco. Umbraco is makkelijk in gebruik en zo kunnen er verschillende medewerkers content op de website plaatsen. Er gebeurd namelijk veel in de energiesector, waardoor er constant nieuwe artikelen worden geplaatst.

Langdurige samenwerking

Een oplossing bedenkt Enpuls niet alleen, ze geloven in samenwerking. Samenwerking is ook een uitgangspunt waar True People naar streeft. Samen zoeken wij naar oplossingen, zodat alles uit de website gehaald wordt. Dit vergt een langdurige samenwerking.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken