Scholen in de Kunst Middleware Impressie Benieuwd naar onze oplossing voor jouw vraagstuk?

Mijn-omgeving & Middleware

Digitale optimalisatie van gegevensstromen

Als digitaal adviseur heeft True People de weg naar de nieuwe huisstijl en website begeleid. Vanuit de visie om business te splitsen van communicatie is een middleware applicatie gerealiseerd. Deze verzorgt de communicatie met interne systemen en via een slimme technische oplossing ook aan de website.

Via de mijn-omgeving kunnen klanten inschrijvingen doen op cursusaanbod en direct hun gegevens beheren.

Middleware & Mijn-omgeving

Op verzoek van Scholen in de Kunst heeft True People het voortraject van de nieuwe website begeleid. De briefing geschreven en een visie neergelegd om de organisatieprocessen direct te kunnen verbeteren.

Vanuit deze visie en wijze van meedenken in oplossingen, is er een middleware oplossing en mijn-omgeving gerealiseerd parallel aan de realisatie van de website.

Scholen in de Kunst

Scholen in de Kunst (SidK) wil kinderen, jongeren en volwassenen zowel in actieve, receptieve als reflectieve zin in contact brengen met kunst en cultuur op een manier die beklijft.

Scholen in de Kunst realiseert deze missie door:

  • een gedifferentieerd cursorisch aanbod voor alle burgers
  • een aanbod voor het basis- en voortgezet onderwijs
  • een aanbod voor ondersteuning van amateurkunst in verenigingsverband
  • een projectmatig aanbod (contractactiviteiten)
  • optredens, voorstellingen, exposities en presentaties.

Het aanbod beweegt zich van brede oriëntatie tot specialisatie, waarbij de kunstconfrontatie en inspiratie op alle niveaus aanwezig moet zijn. Bij de samenstelling van het aanbod staan leerroutes centraal die aansluiten bij de vragen van de deelnemers.

Scholen in de Kunst heeft vestigingen in Amersfoort, Leusden en Soest.

Digital partner

Als digital partner adviseert True People in technische mogelijkheden voor het optimaliseren van de werkprocessen en online communicatie.

Middleware

Om de complexe koppelingen met de interne administratieve systemen vanuit de website te voorkomen en meer vrijheid te geven in de wijze van communicatie op bijvoorbeeld de website, hebben we samen met SidK een middleware oplossing gerealiseerd.

De middleware verzamelt gegevens vanuit het cursusadministratiepakket en biedt de mogelijkheid deze te manipuleren, te taggen en samen te voegen voor publicatie. Hiermee geven we de communicatieafdeling meer vrijheid in de wijze van publiceren van cursusaanbod.

Mijn-omgeving

Om inschrijvingen in goede banen te leiden heeft True People een mijn-omgeving ontwikkeld, welke direct gekoppeld staat aan de middleware. Klanten kunnen zo zelf hun gegevens bewerken, welke door middleware verspreid worden over de interne systemen.

Toekomst

Aangezien er altijd veel mogelijkheden zijn om processen te verbeteren, denkt True People doorlopend mee met Scholen in de Kunst. We zijn trots op onze succesvolle samenwerking met Scholen in de Kunst.

Benieuwd naar onze oplossing voor jouw vraagstuk?

×

Contact

×

Zoeken