Scholen in de Kunst Samenwerking Impressie Wil jij ook met ons samenwerken?

Mijn-omgeving & Middleware

Digitale optimalisatie van gegevensstromen

Als digitaal adviseur heeft True People de weg naar de nieuwe huisstijl en website begeleid. Vanuit de visie om business te splitsen van communicatie, is een middleware applicatie gerealiseerd welke de communicatie verzorgt met interne systemen en via een slimme technische oplossing gegevens levert aan de website. Via de mijn-omgeving kunnen klanten inschrijvingen doen op aanbod en direct hun gegevens beheren.

Middleware & Mijn-omgeving

Scholen in de Kunst

Scholen in de Kunst (SidK) wil kinderen, jongeren en volwassenen zowel in actieve, receptieve als reflectieve zin in contact brengen met kunst en cultuur op een manier die beklijft. 

Digital partner

Als digital partner adviseert True People in technische mogelijkheden voor het optimaliseren van de werkprocessen en online communicatie. Op verzoek van Scholen in de Kunst hebben we het voortraject van de nieuwe website begeleid. De briefing geschreven en een visie neergelegd om de organisatieprocessen direct te kunnen verbeteren. Vanuit deze visie en wijze van meedenken in oplossingen, hebben we een middleware oplossing en mijn-omgeving gerealiseerd parallel aan de realisatie van de website zelf door een derde partij.

Middleware

Om de complexe koppelingen met de interne administratieve systemen vanuit de website te voorkomen en meer vrijheid te geven in de wijze van communicatie op bijvoorbeeld de website, hebben we samen met SidK een middleware oplossing gerealiseerd.

De middleware verzameld gegevens vanuit het cursusadministratiepakket en biedt de mogelijkheid deze te manipuleren, te taggen en samen te voegen voor publicatie. Hiermee geven we de communicatieafdeling meer vrijheid in de wijze van publiceren van aanbod.

Mijn-omgeving

Om inschrijvingen in goede banen te leiden heeft True People een mijn-omgeving ontwikkelt, welke direct gekoppeld staat aan de middleware. Klanten kunnen zo zelf hun gegevens bewerken, welke door middleware verspreid worden over de interne systemen.

Toekomst

Aangezien er altijd veel mogelijkheden om processen te verbeteren, denken wij doorlopend mee met Scholen in de Kunst. We voorzien nog een lange en succesvolle samenwerking en zijn trots op SidK als klant.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken