Vibe Group Amsterdam Meertalig Umbraco Platform Impressie Wil jij ook met ons samenwerken?

Meertalig Umbraco Platform

Website portal met koppeling interne systemen

Vibe Group heeft diverse labels, die elk een niche markt bedienen in de recruitment wereld. Bij de grootste recruiter van Nederland hoort een professionele website. True People is momenteel digital partner voor de labels Spilberg en Visser & Van Baars.

Meertalig Umbraco Platform

Vibe Group

Vibe Group is van oorsprong een Nederlandse IT-recruitmentorganisatie en groeit sinds de oprichting in 2011 extreem snel. De organisatie gelooft in de kracht van niches en onderscheidt vijf deelmarkten binnen de IT. Door brands on verticals op te richten, is Vibe Group inmiddels een succesvolle multinational en staat het bedrijf met deze unieke strategie pas aan het begin van verdere internationale groei.

True People en Vibe Group

Door constructief mee te denken met de behoefte, heeft True People samen met Vibe Group een meertalig Umbraco platform ontwikkelt. Vibe Group kan hierdoor zelf de websites aanmaken en beheren. Door een slimme technische opzet kunnen we diverse style-thema's ondersteunen in Umbraco. Technisch kunnen hierdoor koppelingen en componenten worden hergebruikt, terwijl deze in afwijkende huisstijl/thema wordt gepresenteerd op de diverse websites. Inmiddels zijn er al 10 websites in de lucht en zijn er plannen meer labels hierin onder te brengen. True People is momenteel digital partner voor de labels Spilberg en Visser & Van Baars.

Integraties

De business van Vibe Group draait om vacatures en kandidaten. Het is een snelle wereld, waardoor beschikbare vacatures snel op de diverse kanalen gepubliceerd moeten worden. Samen met de integratie specialist van Vibe Group is een koppeling gerealiseerd met de recruitment software, zodat vacatures snel op de website vindbaar zijn en altijd actueel blijven.

Technieken

Innovatieve frontend: Met een innovatieve frontend wilt spilberg de doelgroep triggeren en laten zien dat ze weten van het vakgebied. Er waren twijfels of het ontwerp technisch te realiseren was in verband met de wens om teksten schuin langs afbeeldingen te laten lopen. Door gebruik van CSS Shapes heeft True People dit voor bepaalde browsers weten te realiseren.

Front/Backend: Spilberg richt zich op frontend en backend ontwikkelaars. Omdat dit veelal andere type personen zijn, is er een gimmick ontwikkelt welke de kleuren en lettertypen aanpast aan het type ontwikkelaar.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

×

Zoeken