Vibe Group Amsterdam Meertalig Umbraco Platform Impressie Contact

Meertalig Umbraco Platform

Website portal met koppeling interne systemen

Vibe Group heeft diverse labels, die elk een niche markt bedienen in de recruitment wereld. Bij de grootste recruiter van Nederland hoort een professionele website.

True People is momenteel digital partner voor de labels Spilberg en Visser & Van Baars.

Meertalig Umbraco Platform

Door constructief mee te denken met de behoefte, heeft True People samen met Vibe Group een meertalig umbraco platform ontwikkelt waar door VIBE zelf de websites kunnen worden aangemaakt en beheerd. Inmiddels zijn er al 10 websites in de lucht op het platform en zijn er plannen meer labels hierin onder te brengen.

Vibe Group

Vibe Group is van oorsprong een Nederlandse IT-recruitmentorganisatie en groeit sinds de oprichting in 2011 extreem snel. Vibe Group begon met twee, maar telt inmiddels meer dan 140 ambitieuze werknemers verdeeld over Nederland, België en Duitsland.

De organisatie gelooft in de kracht van niches en onderscheidt vijf deelmarkten binnen de IT. Door brands on verticals op te richten, is Vibe Group inmiddels een succesvolle multinational en staat het bedrijf met deze unieke strategie pas aan het begin van verdere internationale groei.

Door de focus van kennen de verschillende niches de niche-markt als geen ander.

Spilberg IT Dev Careers

Spilberg is de niche binnen Vibe Group die zich richt op software, web en mobile development en is het eerste label waarvoor samengewerkt is met True People. Tijdens dit project is de basis van het platform en de nauwe samenwerking gelegd.

Visser & Van Baars

Visser & Van Baars richt zich enkel op de Business Intelligence (BI) en Big Data markt. De website van VVB is in een korte doorlooptijd in Umbraco ingericht. Tijdens dit project zijn nieuwe componenten ontwikkelt en een thema-sturing voor instellen van look-and-feel van een site gefaciliteerd. De spilberg websites profiteren van de ontwikkelingen van de VVB site, omdat nieuw ontwikkelde onderdelen tevens inzetbaar zijn op de andere websites in dezelfde Umbraco omgeving. 

Umbraco Platform

Door een slimme technische opzet kunnen we diverse style-thema's ondersteunen in Umbraco. Technisch kunnen hierdoor koppelingen en componenten worden hergebruikt, terwijl deze in afwijkende huisstijl/thema wordt gepresenteerd op de diverse websites.

Integraties

De business van Vibe Group draait om vacatures en kandidaten. Het is een snelle wereld, waardoor beschikbare vacatures snel op de diverse kanalen gepubliceerd moeten worden. Samen met de integratie specialist van Vibe Group is een koppeling gerealiseerd met de recruitment software, zodat vacatures snel op de website vindbaar zijn en altijd actueel blijven.

Technieken

Innovatieve frontend: Met een innovatieve frontend wilt spilberg de doelgroep triggeren en laten zien dat ze weten van het vakgebied. Er waren twijfels of het ontwerp technisch te realiseren was in verband met de wens om teksten schuin langs afbeeldingen te laten lopen. Door gebruik van CSS Shapes heeft True People dit voor bepaalde browsers weten te realiseren.

Front/Backend: Spilberg richt zich op frontend en backend ontwikkelaars. Omdat dit veelal andere type personen zijn, is er een gimmick ontwikkelt welke de kleuren en lettertypen aanpast aan het type ontwikkelaar.

Contact

×

Contact

×

Zoeken