+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Onze digitale ervaring in de afvalverwerkingsbranche

Inmiddels zijn we al 5 jaar trouwe partner van AMCS en werken we dagelijks aan het verbeteren van de website. Over de jaren heen hebben we veel kennis van de branche opgedaan, wat ons in staat stelt om mee te denken in oplossingen in de afvalverwerking. Zo hebben we voor AMCS de leadgeneratie op de website geoptimaliseerd en de conversieratio verhoogd. Dit hebben we onder andere gedaan door website personalisatie, automatische content scoring en een gebruiksvriendelijke zoekfunctie.

Neem ook even een kijkje op de website van AMCS of bekijk de case hieronder.

Door onze kennis kunnen wij doelgericht meedenken in het bouwen van een website in de afvalverwerkingsbranche, of koppelingen maken met systemen zoals AMCS met jouw webapplicatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Case afvalbranche Bekijk onze case met AMCS

Meer cases bekijken
125% Meer demo aanvragen
AMCS Group
Meer cases bekijken

Waar kunnen we je mee helpen?

Maatwerk afvalverwerking website

Een maatwerk website is volledig afgestemd op het behalen van jullie bedrijfsdoelen. Met Umbraco als CMS, is vrijwel alles mogelijk.

Meer informatie

Maatwerk webapplicatie

Wij ontwikkelen webapplicaties die volledig aansluiten op jullie wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat dit portaal met bestaande (afvalverwerkings)systemen kan communiceren.

Meer informatie

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195