Copyright True People. All Rights Reserved

Contact

Bergstraat 23 
3811 NE Amersfoort

Tel: +31 (0)33 247 1227
Mail: info@truepeople.nl

Wanneer kom je langs?

Kom langs voor een kopje koffie bij ons kantoor in Amersfoort en vertel ons over je organisatie. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw organisatie digitaal te laten versnellen.

Waar zitten wij?

Het True People kantoor is te vinden op Bergstraat 23 in Amersfoort. Door onze ligging in het midden van Nederland zijn wij makkelijk te bereiken. Onze klanten komen regelmatig naar ons en wij gaan regelmatig naar onze klanten.

Vervoer

Wij zitten midden in het centrum van Amersfoort, waardoor wij goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer. Vanaf station Amersfoort is het maar 10 minuutjes lopen. Kom je met de auto? Dan kan je gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid direct naast ons kantoor. Laat even weten als je met de auto komt, dan kunnen wij hier rekening mee houden in verband met beperkte parkeerplaatsen.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Hoe we werken? En wie er achter onze bureaus zitten? Maak een afspraak en dan bespreken we de mogelijkheden om jouw doelen te bereiken.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken