+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Wie is Fien?

Ik ben 31 jaar, en geboren en getogen in Amsterdam. 2 jaar geleden ben ik voor de liefde naar Amersfoort verhuisd. Afgelopen september hebben wij ons eerste kindje gekregen, ze heet Luna. Mijn zus heeft toevallig ook een kindje gekregen, een maand nadat Luna is geboren. Dus dat vind ik super leuk, vooral als ze zo iets ouder zijn. Dan kunnen ze met elkaar gaan spelen. Verder ben ik creatief, leergierig en sociaal. Ik vind alles wel interessant en leuk om te leren!

Wat zijn je hobby's?

Ik ben super creatief en mijn hobby’s sluiten daar ook bij aan. Ik vind tekenen en schilderen heel leuk om te doen. En zoals ik zei, vind ik alles wel leuk om te leren, dus af en toe volg ik een (creatieve) cursus. Ik ben begonnen met fotografie en Photoshop kan ik ook best redelijk! Verder ben ik ook heel muzikaal, ik speel gitaar, basgitaar en piano. Piano speel ik al vanaf jongs af aan en gitaar heb ik mezelf aangeleerd. Op een gegeven moment kwam ik in een band, waar ze een basgitarist nodig hadden. Toen dacht ik, dan doe ik dat toch? Op dit moment zit ik niet meer in een band, maar zou het wel leuk vinden om in Amersfoort een band te vinden. Ik vind het ook nog leuk om gitaar te spelen voor de kleine.

Wat zal je rol zijn binnen True People?

Mijn rol binnen True People zal beginnen bij het personaliseren van de website van één van onze klanten. De rol die ik wil gaan vervullen is het optimaliseren van reeds gemaakte websites door het analyseren van het verkeer op die website en daar verbeteringen op door te voeren. En door het (A/B) testen van verschillende versies van (delen van) de websites. Ik wil de gebruikersvriendelijkheid en daarmee conversies vergroten.

Wat doe je het liefst op je vrije dag of in het weekend?

Het allerliefst ga ik natuurlijk lekker naar een festival met vrienden, en als het dan lekker weer is ben ik daar dan de hele dag. Ik denk dat ik dat echt het allerliefst doe, maarja, dat doe je natuurlijk ook niet elke dag haha. Wij hebben ook een boot én een camper! Ik vind het ook heel leuk om met de boot te gaan varen of met de camper weg te gaan. Twee jaar geleden zijn mijn vriend en ik met de camper 4 maanden door Europa gaan reizen. Dat was echt top!

Wat is je levensmotto?

‘’Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’’

Hoe was je eerste week bij True People?

Erg leuk! Ik heb echt super veel aan informatie gekregen en er is nog best veel nieuw voor mij qua programma’s waar mee gewerkt wordt. Dat moest ik echt eventjes op een rijtje zetten, maar ik heb nu wel het idee dat ik dat langzaam in de vingers begin te krijgen. Qua mensen voelde ik me echt meteen thuis en het was helemaal niet ongemakkelijk. Daarnaast is het echt ideaal om 10 minuten te hoeven fietsen en om dan al aan te komen op werk.

Welkom Fien!

Ook wij vonden de eerste week met Fien erg leuk. Fien is erg social, oprecht en leergierig. Ze staat open voor alles! Van harte welkom in het team, wij kijken uit naar de mooie projecten die we samen kunnen neerzetten. :)

Blogs Wellicht vind je dit ook interessant

Bekijk alle blogs

Een dag van onze Sales en People Manager Marc!

Vandaag nemen we de tijd om een dag mee te lopen met Marc, onze Sales en People Manager! Toen ik begin van de week aan Marc vroeg wanneer hij een interessante dag heeft om hem te volgen, antwoordde hij met ‘’Altijd!’’. Die heeft zeker plezier in zijn werk 😉

Lees meer

Een dag van onze software developer Joep

Altijd al willen weten hoe een dag van een Software Developer eruit ziet? Wij nemen je mee in een dag van onze Joep.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195