+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Zondag 23 oktober: Op naar Mallorca

Het was voor ons een vroege ochtend, want we hadden al om 8 uur 's ochtends afgesproken op Schiphol. Hoewel onze vlucht pas om kwart voor 12 vertrok, waren er lange wachtrijen verwacht. Uiteindelijk bleken die wachtrijen natuurlijk mee te vallen, dus waren we ruim op tijd bij de gate.

Rond 2 uur landden we op het zonnige Mallorca, alles ging vrij vlot. We waren allemaal veel te warm gekleed met truien en lange broeken, dus iedereen renden direct naar de toiletten om een zomerse outfit aan te trekken. Na onze auto’s te hebben opgehaald bij de autoverhuur gingen we door naar de accommodatie. Een boerderij met zwembad, tennisbaan en natuurlijk allerlei dieren.

In de avond werd er pizza bezorgd en hebben we de ‘workation’ ingeluid. We waren wel allemaal kapot van de reis, dus de meeste van ons gingen weer lekker vroeg naar bed.

Op Schiphol
De locatie
Prachtig uitzicht

Maandag 24 oktober: Toekomstplannen bespreken

Doordat we verbleven op een boerderij, waren veel van ons gewekt door de haan die er rond liep. We hadden trouwens veel geluk met het weer, want het was hier nog rond de 29 graden met veel zon. Normaal gesproken is het echt niet zo warm nog rond deze tijd, dus voor ons voelde het als een mini zomervakantie.

True People Meetup

Na een heerlijk ontbijtje in de zon gingen de kinderen de tennisbaan ontdekken, ze hebben heel wat potjes gespeeld in de dagen dat we op Mallorca waren. Het team ging een lekker plekje in de zon opzoeken om vervolgens een meetup te houden. Richard deed het woord en we bespraken de toekomstplannen van True People. We gaan het één en ander veranderen in de toekomst, dus gingen dit met elkaar afstemmen hoe we het gaan aanpakken.

Daarna was het voor ons weer tijd om ook vakantie te vieren en hadden we met z’n alle bij het zwembad gechillt. Tussendoor hadden we nog taart gegeten, want het was Anouk d’r 25ste verjaardag. Aan het eind van de middag vertrokken we naar het stadje Alcúdia, hier gingen we lekker op een terrasje zitten aan het strand en daarna uiteten bij een steak house. Met een volle buik gingen we weer terug naar onze accommodatie.

Dinsdag 25 oktober: Eiland tour!

De wekker ging lekker vroeg in de ochtend, want om 8 uur werden we opgehaald voor een tour rond het eiland. De tour begon in Palma de Mallorca, de hoofdstad. Vanuit hier gingen we met een bus langs en door de mooie bergen van Mallorca. Vanaf La Calobra namen we de boot naar Pórt Soller, dit is echt een leuke plek en zeker een aanrader. Een tram bracht ons naar Sóller en vanaf daar namen we de trein naar Son Reus.

In de avond was iedereen kapot en hadden we het niet al te laat gemaakt.

Woensdag 26 oktober: Online Marketing Scans is live

Na de lange dag van gisteren hadden we vandaag lekker uitgeslapen en zijn we pas later gaan ontbijten. Daarna was het tijd voor iets waar we al lang op hadden gewacht…

Nieuw project lanceren

Het lanceren van Online Marketing Scans. Hier zijn Else en Anouk vooral mee bezig geweest. Bij Online Marketing Scans kunnen organisaties een vragenlijst omtrent online marketing invullen. Uit deze vragenlijst komt advies over groeimogelijkheden in online marketing. Afhankelijk van het advies bieden wij een uitgebreide scan aan. Wij nemen dan hun website of merk onder de loep, waarop wij persoonlijk advies kunnen geven. Ze ontvangen een lijst met onze bevindingen en verbeterpunten die ze kunnen uitvoeren. Dit kunnen wij voor hun uitvoeren of ze doen dit zelf. Bekijk onze online marketing diensten.

Het afgelopen jaar hebben Else en Anouk hard gewerkt om dit op te zetten en op Mallorca was het dan eindelijk de tijd om de website online te zetten.

Na het lanceren van Online Marketing Scans hadden we een vrije indeling. Sommige gingen naar het strand, andere gingen het eiland ontdekken of hiken. In de avond hebben we de workation goed afgesloten met een barbecue, zelfgemaakte sangria en een pubquiz.

Donderdag 27 oktober: Terug naar huis

En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, tenminste voor de meeste van ons. In de ochtend hebben we onze koffers ingepakt, want om 14.30 PM vlogen we weer terug naar Nederland.

Fien en haar gezin hadden besloten om nog een paar dagen op Mallorca te blijven. En Joep, Else, Anouk en haar vriend bleven ook nog een week langer, zij gingen werken vanuit Mallorca.

Terugblik

Onze tijd op Mallorca is echt gevlogen. We hebben het super gehad met het hele team, maar ook met de partners en kinderen. Dit was next level teambuilding voor ons en tof om elkaar zo nog beter te leren kennen. Op werkgebied hebben we weer grote stappen gemaakt, maar zijn ook volop aan het genieten geweest. Hopelijk kunnen we dit vaker doen!

True People Kennisbank

Online Marketing

Online Marketing

Wat is online marketing?

Met online marketing promoot je je merk, product of dienst op het internet. Online marketing heeft als doel om onder de aandacht te komen of blijven bij mogelijk nieuwe klanten. Hiervoor doe je eerst een marktonderzoek, zodat je weet op welke online kanalen je je doelgroep kan bereiken.

Vormen van online marketing

  • Social media marketing
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • E-mail marketing
  • Online adverteren

Conversie

Conversie

Wat is conversie?

Conversie betekent dat bezoekers op jouw website de actie ondernemen die jij wilt dat ze maken. Wanneer jij een website hebt, heb je dat vaak met een reden. Het kan zijn dat mensen via jouw webshop producten kopen, tickets voor een evenement of zich inschrijven voor een seminar. Dit zijn allemaal conversies die kunnen plaatsvinden op je website. Het is niet persé van belang dat een conversie direct geld oplevert. Als jij een actie voor ogen hebt zonder dat het je direct wat opbrengt, dan kan dit ook een conversie zijn. Bijvoorbeeld het inschrijven op de nieuwsbrief of het downloaden van een gratis e-book.

Wanneer een conversie direct omzet opbrengt, noem je dit een macro conversie. Als de conversie niet gelijk geld oplevert, dan noem je dit een micro conversie.

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Wat is conversie optimalisatie?

Een conversie is een doel dat je wilt dat website bezoekers op je website uitvoeren. Door de conversieratio te berekenen, weet je hoeveel procent van jou bezoekers directe of indirecte omzet opleveren. Als dit een erg laag percentage is, kan je ervoor kiezen om conversie optimalisatie toe te passen.

Met conversie optimalisatie richt je je website zo in, waardoor er sneller conversie plaatsvindt. Dit doe je onder andere door CTA buttons toe te voegen en onnodige obstakels in je website weg te halen. Met conversie optimalisatie zorg je er eigenlijk voor dat je het je bezoeker zo makkelijk mogelijk maakt om over te gaan tot aankoop of contact.

SEO

SEO

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands. SEO draait om het organisch vindbaar maken van je website in zoekmachines als Google. Google toont niet willekeurig een paar websites die bovenaan in de zoekresultaten komen te staan. Hier hangen veel factoren aan vast. Dit noemen we rankingsfactoren.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO zorgt voor gratis organisch verkeer naar je website. SEO kan je zien als een reclamebord die voor je winkel staat in de winkelstraat. Het verleidt je bezoekers om binnen komen in de winkel. Hoe beter je SEO, hoe groter en opvallender je reclamebord. Meer mensen zullen hierdoor je winkel in gaan. In onze blog 'Waarom is SEO zo belangrijk' lees je hier nog meer over.

Hoger in Google met SEO

Wil je meer weten over hoe je hoger in de zoekresultaten komt te staan? In onze gratis SEO checklist staan veel tips om bovenaan in de Google te komen staan. Of download onze uitgebreide SEO handleiding.

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Een dag van onze Sales en People Manager Marc!

Vandaag nemen we de tijd om een dag mee te lopen met Marc, onze Sales en People Manager! Toen ik begin van de week aan Marc vroeg wanneer hij een interessante dag heeft om hem te volgen, antwoordde hij met ‘’Altijd!’’. Die heeft zeker plezier in zijn werk 😉

Lees meer

Een dag van onze web designer Else

Else hebben jullie vast al een keer gesproken. Ze werkt nauw samen met onze klanten en maakt de mooiste webdesigns. Benieuwd hoe een dag van Else er uit ziet? In deze blog nemen we jullie mee in haar dag!

Lees meer
Bekijk alle blogs

Creëer digitale impact met online marketing.

Direct contact opnemen

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195