+31 (0)33 247 1227

Zoeken

De verschillende stappen van een Umbraco overdracht

Hoe een overdracht van een Umbraco omgeving in zijn werk gaat, is afhankelijk van verschillende factoren. Uitgangspunt is dat wij een overdracht volledig regelen en direct schakelen met de huidige leverancier. Wij staan ervoor in dat de overgang soepel verloopt.

We doorlopen hiervoor onderstaande stappen:

1. Toegang tot de broncode

Wij krijgen toegang tot de broncode en database van de huidige leverancier.

2. Inrichting

De inrichting in de omgeving van True People en de eerste optimalisaties beginnen.

3. Audit

Wij voeren een audit uit op techniek en architectuur. Tijdens deze audit identificeren we mogelijke knelpunten en adviseren we over aandachtspunten.

4. Testen

Na onze uitgebreide test, kan jij (samen met jouw collega’s) de omgeving testen op een test url.

5. Acceptatie

Wij stellen definitief vast dat de omgeving goed werkt.

6. Livegang

Jouw omgeving is nu in beheer bij ons! De processen voor doorontwikkeling en support kunnen beginnen.

Kosten Umbraco overdracht

Wat het kost om een omgeving in beheer te brengen bij True People, is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website of applicatie. Aangezien wij graag willen samenwerken, nemen wij ook een deel van de overdrachtskosten voor onze rekening.

Tijdens de audit worden wij bekend met de omgeving. We identificeren eventuele problemen en adviseren in mogelijke optimalisaties. Indien gewenst kunnen we direct verbeteringen doorvoeren, maar dat kost vanzelfsprekend tijd. We denken altijd mee en adviseren graag vrijblijvend in mogelijkheden.

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Verhoog conversie met uMarketingSuite

De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS dat marketeers ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie.

Lees meer

Waarom naar Umbraco 8 migreren?

Umbraco 8 brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee voor content editors, waardoor het werken met het Umbraco CMS nog eenvoudiger wordt. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het migreren naar Umbraco 8.

Lees meer

Umbraco 8, wat is er nieuw?

Umbraco 8 is eindelijk uitgebracht. Bij elke nieuwe versie wordt het gebruik van Umbraco weer eenvoudiger gemaakt. Zowel voor de ontwikkelaars als de editors brengt Umbraco 8 nieuwe mogelijkheden met zich mee. In dit artikel lees je de grootse veranderingen.

Lees meer

Het populaire Wordpress vs het gebruiksvriendelijke Umbraco

De keuze voor het gebruiken van het juiste CMS is van groot belang voor het design, de functionaliteit en uitstraling van je website. Wij hebben de twee populaire content management systemen met elkaar vergeleken: het populaire Wordpress vs het gebruiksvriendelijke Umbraco.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Kies voor True People en behaal meer conversie met een Umbraco oplossing.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195