+31 (0)33 247 1227

Zoeken

De verschillende stappen van een Umbraco overdracht

Hoe een overdracht van een Umbraco omgeving in zijn werk gaat, is afhankelijk van verschillende factoren. Uitgangspunt is dat wij een overdracht volledig regelen en direct schakelen met de huidige leverancier. Wij staan ervoor in dat de overgang soepel verloopt.

We doorlopen hiervoor onderstaande stappen:

1. Toegang tot de broncode

Wij krijgen toegang tot de broncode en database van de huidige leverancier.

2. Inrichting

De inrichting in de omgeving van True People en de eerste optimalisaties beginnen.

3. Audit

Wij voeren een audit uit op techniek en architectuur. Tijdens deze audit identificeren we mogelijke knelpunten en adviseren we over aandachtspunten.

4. Testen

Na onze uitgebreide test, kan jij (samen met jouw collega’s) de omgeving testen op een test url.

5. Acceptatie

Wij stellen definitief vast dat de omgeving goed werkt.

6. Livegang

Jouw omgeving is nu in beheer bij ons! De processen voor doorontwikkeling en support kunnen beginnen.

Kosten Umbraco overdracht

Wat het kost om een omgeving in beheer te brengen bij True People, is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website of applicatie. Aangezien wij graag willen samenwerken, nemen wij ook een deel van de overdrachtskosten voor onze rekening.

Tijdens de audit worden wij bekend met de omgeving. We identificeren eventuele problemen en adviseren in mogelijke optimalisaties. Indien gewenst kunnen we direct verbeteringen doorvoeren, maar dat kost vanzelfsprekend tijd. We denken altijd mee en adviseren graag vrijblijvend in mogelijkheden.

Kennisbank

True People Kennisbank

Ken je een begrip niet? Wij leggen het je uit!

Umbraco

Umbraco

Wat is Umbraco?

Umbraco is een CMS systeem, waarop je een website kan bouwen en beheren. Het voordeel van Umbraco, is dat er onbeperkt veel maatwerk mogelijkheden zijn. Een Umbraco website laat je maken door een webbouwer/internetbureau. Wanneer de website eenmaal staat, kan iedereen zonder technische kennis de content op de website beheren. Het CMS systeem is gebruiksvriendelijk ingericht en snel te leren gebruiken.

De voordelen van Umbraco CMS:

  • Veel maatwerk mogelijkheden
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Open source
  • Erg veilig

Wil jij een maatwerk Umbraco website laten bouwen? Wij zijn gecertificeerd Umbraco partner en bouwen uitsluitend in Umbraco. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Internetbureau

Internetbureau

Wat is een internetbureau?

Een internetbureau helpt organisaties online te groeien. Dit doen ze onder andere door het ontwerpen en bouwen van websites en webapplicaties. Het aanbod in diensten kan veel verschillen per bureau. Zo zijn wij een internetbureau die ook een online strategie uitstippelt en weten wij alles over online marketing.

Waar kunnen wij jou als internetbureau mee helpen?

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Verhoog conversie met uMarketingSuite

De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS dat marketeers ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie.

Lees meer

Het populaire Wordpress vs het gebruiksvriendelijke Umbraco

De keuze voor het gebruiken van het juiste CMS is van groot belang voor het design, de functionaliteit en uitstraling van je website. Wij hebben de twee populaire content management systemen met elkaar vergeleken: het populaire Wordpress vs het gebruiksvriendelijke Umbraco.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte Umbraco website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195