+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Pop-ups kan je inzetten om

Voordelen van pop-up

  1. Opvallend: Pop-ups zijn goed zichtbaar en bezoekers kunnen er niet omheen. Een pop-up moet potentiële klanten verleiden tot een aankoop/offerte.

  2. Meer conversie: Een pop-up kan ervoor zorgen dat er een groei te zien is in het aantal inschrijvingen, afspraken en aanvragen.

Nadelen van pop-up

  1. Irritatie: Pop-ups kunnen storen tijdens het lezen waardoor er irritatie ontstaat bij de bezoeker. Veel bezoekers sluiten de pop-up al uit een reflex waardoor de informatie niet gelezen wordt. Dit is de reden waarom veel bedrijven het niet doen.
  2. Slechte weergaves: Als pop-ups slecht worden weergegeven op smartphones vullen ze het hele scherm waardoor de wegklikmogelijkheid verdwijnt. Hierdoor verlaten bezoekers de website.

Wat moet je doen en wat niet om een effectieve pop-up te hebben?

Doen:

Niet doen:

Conclusie over pop-up inzetten

Pop-ups kunnen opdringerig overkomen. Echter, ze kunnen ook tot verrassende resultaten zorgen. De gouden tip is: gebruik niet te veel pop-ups, dit gaat je bezoekers/klanten kosten. Bij goed gebruik is een pop-up een go. Verdiep je erin en ga ermee aan de slag. Doe je dit niet? Dan is de pop-up geen match met jouw website.

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Conversie verhogen met website personalisatie

Personalisatie is klantgerichte marketing die op het juiste moment op de juiste plaats de juiste informatie aan de juiste persoon biedt. Met website personalisatie kan je als marketeer content veel dichter bij de wensen en behoeften van bezoekers brengen. Door relevante en persoonlijke content bouw je een band op met je doelgroep, zodat ze uiteindelijk gaan converteren.

Lees meer

29 tips om conversie op je website te verhogen

Behaal jij niet genoeg conversie met je website? In dit artikel lees je 29 tips die jou gaan helpen om de conversie te verhogen. Download onze gratis interactieve checklist om aan te vinken welke punten je hebt uitgevoerd!

Lees meer

19 tips voor meer bezoekers naar je website

Wil jij meer bezoekers op je website? Bekijk dan deze 19 tips waarmee je snel traffic naar je website trekt. Gebruik deze handige tips om het beste resultaat te behalen. De tips zijn direct toepasbaar.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195