+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Umbraco upgrade

Bij een Umbraco upgrade worden bugs verholpen, functionaliteit wordt uitgebreid/verbeterd en er wordt gezorgd dat het product geschikt is/blijft voor laatste wetgeving en technieken. Hoeveel impact een upgrade van Umbraco heeft is afhankelijk van het aantal versies dat we omhoog gaan.

Umbraco versies

De versionering van Umbraco werkt met drie cijfers:

Major

Umbraco kan bestaande functionaliteit aanpassen of verwijderen. Het is hierdoor erg lastig vooraf te bepalen hoeveel impact een upgrade heeft. Bij True People werken we volgens best-practices en, waardoor de praktijk is dat ook een major upgrade goed in te schatten en uit te voeren is.

Minor

Umbraco kan wijzigingen doorvoeren wat effect heeft op code. De impact hiervan is doorgaans echter beperkt en relatief eenvoudig op te lossen. Een major upgrade is goed in te schatten. Bij True People is het mogelijk om tegen een vast bedrag per maand 1x per jaar een minor upgrade uit te laten voeren.

Patch

Een patch maakt in principe nooit iets stuk en kan zonder problemen worden doorgevoerd. Vanzelfsprekend gaat het wel via de OT(A)P omgeving en wordt het goed doorgetest. Kritieke patches voeren wij altijd direct door op alle omgevingen (o.b.v. nacalculatie). Om onverwachte kosten te voorkomen, bieden we dit ook ook tegen een vast bedrag per maand.

Umbraco 8

De nieuwste en veelbesproken versie van Umbraco, Umbraco 8, brengt veel nieuwe mogelijkheden mee voor zowel content editors als ontwikkelaars. Dit maakt het werken met Umbraco nog eenvoudiger. Ook is in Umbraco 8 de codebase opgeschoond, waardoor er meer mogelijkheden zijn om in de toekomst betere/ nieuwere technieken toe te passen en je website te verbeteren wat betreft stabiliteit en prestaties.

Meer over Umbraco 8 migratie

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Waarom naar Umbraco 8 migreren?

Umbraco 8 brengt veel nieuwe mogelijkheden met zich mee voor content editors, waardoor het werken met het Umbraco CMS nog eenvoudiger wordt. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het migreren naar Umbraco 8.

Lees meer

Umbraco 8, wat is er nieuw?

Umbraco 8 is eindelijk uitgebracht. Bij elke nieuwe versie wordt het gebruik van Umbraco weer eenvoudiger gemaakt. Zowel voor de ontwikkelaars als de editors brengt Umbraco 8 nieuwe mogelijkheden met zich mee. In dit artikel lees je de grootse veranderingen.

Lees meer

Hoe verloopt een Umbraco overdracht?

Heb jij al een Umbraco website maar wil je overstappen naar een andere partij? In dit artikel leggen we uit hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat.

Lees meer

Verhoog conversie met uMarketingSuite

De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS dat marketeers ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Kies voor True People en behaal meer conversie met een Umbraco oplossing.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195