+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Wat is Umbraco?

Umbraco is een flexibel en gebruiksvriendelijke CMS systeem. Het wordt ook wel ‘The Friendly CMS’ genoemd, dit komt doordat vrijwel iedereen zonder benodigde kennis de website kan beheren. Umbraco maakt het mogelijk om de website volledig naar wens te bouwen. Umbraco is uitgegroeid tot een CMS die zeer geschikt is voor complexere websites en wordt breed ingezet. Zowel MKB als enterprise organisaties maken meer en meer gebruik van Umbraco als CMS.

Waarom kozen wij voor Umbraco CMS?

Wanneer je een website, wilt (laten) bouwen is het belangrijk om je te verdiepen in de verschillende CMS systemen die er zijn. Dat hebben wij ook gedaan toen we begonnen met het ontwikkelen van websites. Wanneer je eenmaal voor een CMS hebt gekozen, is het namelijk niet meer zo gemakkelijk om over te stappen.

Wij zijn een internetbureau en werken voor (over het algemeen middelgrote en grotere) bedrijven met complexe vraagstukken. Voor ons was het dus belangrijk om te werken met een veilig CMS systeem, waarbij maatwerk mogelijk is. Ook vinden wij het belangrijk om met een open source CMS te werken. De broncode van een open source CMS wordt namelijk regelmatig doorontwikkeld, doordat er wereldwijd veel ontwikkelaars mee werken. Inmiddels werken wij al jaren met Umbraco en zouden wij (op dit moment) niets anders willen. Wij zijn een gecertificeerd partner van Umbraco en hebben in 2020 zelfs een 'Best Certified Partner Solutions' award gewonnen! 😊

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte Umbraco website.

Neem contact op

Kies Umbraco voor... De voordelen van Umbraco

Hieronder benoemen wij een aantal voordelen van Umbraco en leggen wij uit voor welke doeleinden wij voor een Umbraco website zouden kiezen. Zijn de onderstaande punten voor jou ook belangrijk? Dan is het een match! Een Umbraco website zou goed bij jouw organisatie passen.

#1. Veiligheid

Veiligheid op je website is ontzettend belangrijk. Je wilt niet dat je website gehackt wordt en de gegevens van jou en je klanten zomaar op straat liggen.

Umbraco heeft een grote community, waardoor er veel developers werken met dezelfde broncode. Wanneer een ontwikkelaar een probleem heeft ontdekt in de broncode, kunnen ze dit aangeven bij Umbraco. Umbraco gaat dan gelijk aan de slag voor een oplossing. Met een open source CMS heb je kans dat een veiligheid issue sneller wordt ontdekt dan bij een closed source. Met closed course werken er namelijk minder mensen met dezelfde broncode en twee weten er in principe meer dan één.

#2. Maatwerk mogelijkheden

Voor het maken van een maatwerk Umbraco website, heb je technische kennis nodig. Het bouwen hiervan laat je dan ook altijd door een webbouwer doen, tenzij je zelf ervaring hebt met webdevelopment. Doordat je zelf de code kan schrijven voor de website, zijn er veel maatwerk mogelijkheden. Umbraco is dus uitermate geschikt voor websites die zich net even wat meer willen onderscheiden.

#3. Gebruiksvriendelijkheid

Wanneer de website eenmaal gebouwd is, is de content makkelijk te beheren via het Umbraco CMS. Via het CMS is het mogelijk om zonder technische kennis, pagina’s en content toe te voegen, die vooraf is ontworpen door de webbouwer.

Niet alleen het CMS systeem is gebruiksvriendelijk. Een Umbraco website wordt eenvoudig omgezet van desktop naar mobiel of tablet. De website is dus ook gebruiksvriendelijk voor alle bezoekers van je website, ongeacht op welk device de bezoeker zit.

#4. Vindbaarheid in de zoekmachines

Doordat wij zelf de code schrijven van een Umbraco website, weten wij precies hoe je de achterkant van een website SEO vriendelijk kan inrichten. Wij bouwen de website zo op, dat de website makkelijk te scannen is en er geen onnodige of onduidelijke code wordt gebruikt. Er worden alleen relevante plug-ins geïnstalleerd, waardoor je website niet traag wordt en goed scoort in de zoekresultaten. Ook is het CMS zo ingericht, dat je zelf alle on page SEO kan toepassen.

Let op, doordat een webbouwer zelf de code kan schrijven bij een Umbraco website, betekent het niet dat elke webbouwer hier rekening mee houdt. Wat hierboven is omschreven, is hoe wij een Umbraco website goed vindbaar maken in de zoekmachines.

#5. Complexe websites

Het ontwerp van de website is één ding, maar ook de functionaliteit is volledig op maat te maken met Umbraco. Aan de achterkant van de website kunnen koppelingen worden gemaakt met verschillende systemen, waarmee de website moet communiceren.

Dit is vaak ook de reden, waarom veel CMS systemen niet werken voor complexe websites. Zonder maatwerk website, moet je het doen met de standaard functionaliteiten die het CMS aanbied. Met Umbraco kunnen alle koppelingen handmatig worden toegevoegd.

#6. Gepersonaliseerde websites voor de doelgroep

Wanneer je een website hebt met meerdere doelgroepen, zou je elke doelgroep relevante informatie willen laten zien. Met personalisatie, past de website zich automatisch aan op de doelgroep. Een Umbraco website kan de doelgroep detecteren door middel van het gedrag op de website of de landingspagina waarop ze zijn binnengekomen.

Wanneer kies je niet voor een Umbraco website?

Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor een Umbraco website. Zoals we al eerder zeiden, geen één CMS systeem is de beste keuze voor alle organisaties. Mocht je jezelf herkennen in de onderstaande punten, dan is een Umbraco website voor jou waarschijnlijk niet de beste keuze.

Umbraco website laten bouwen

Denk je dat na het lezen van dit blogbericht, een Umbraco website voor jou ook de beste keuze is? Dan nodigen we je graag een keer uit voor een kopje koffie of een lekker koud biertje. Laten we samen even rond de tafel zitten om je plannen te bespreken en te werken naar een digitale oplossing. Allemaal vrijblijvend natuurlijk!

Kennisbank

True People Kennisbank

Ben je een begrip tegengekomen die je nog niet kent tijdens het lezen van deze blog? Bekijk hier een korte uitleg van de gebruikte woorden in dit blogbericht.

Umbraco

Umbraco

Wat is Umbraco?

Umbraco is een CMS systeem, waarop je een website kan bouwen en beheren. Het voordeel van Umbraco, is dat er onbeperkt veel maatwerk mogelijkheden zijn. Een Umbraco website laat je maken door een webbouwer/internetbureau. Wanneer de website eenmaal staat, kan iedereen zonder technische kennis de content op de website beheren. Het CMS systeem is gebruiksvriendelijk ingericht en snel te leren gebruiken.

De voordelen van Umbraco CMS:

  • Veel maatwerk mogelijkheden
  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Open source
  • Erg veilig

Wil jij een maatwerk Umbraco website laten bouwen? Wij zijn gecertificeerd Umbraco partner en bouwen uitsluitend in Umbraco. Bespreek met ons de mogelijkheden!

CMS systeem

CMS systeem

Wat is een CMS systeem?

CMS is een afkorting voor Content Management System. Bijna elke website heeft een CMS systeem, hiermee kan je je website makkelijk en snel voorzien van content, zonder dat je de kennis nodig hebt van een programmeertaal. Zo kan je afbeeldingen toevoegen en veranderen, maar ook een blogbericht toevoegen aan je website.

Voorbeelden van een CMS systeem

Je hebt vast wel eens van één van deze 4 populaire CMS systemen gehoord: Umbraco, Joomla, Wordpress en Drupal. Elk CMS systeem heeft weer zijn eigen voordelen. Wij bouwen zelf websites in Umbraco. Met Umbraco is maatwerk mogelijk, waardoor je wel een extern bedrijf nodig hebt die de programmeertaal kan. Na het vormgeven van de website is het mogelijk om zelf content in te voeren in het CMS systeem.

Internetbureau

Internetbureau

Wat is een internetbureau?

Een internetbureau helpt organisaties online te groeien. Dit doen ze onder andere door het ontwerpen en bouwen van websites en webapplicaties. Het aanbod in diensten kan veel verschillen per bureau. Zo zijn wij een internetbureau die ook een online strategie uitstippelt en weten wij alles over online marketing.

Waar kunnen wij jou als internetbureau mee helpen?

Maatwerk

Maatwerk

Wat is maatwerk?

Wij bouwen maatwerk websites en webapplicaties. Dat betekent dat het van ontwerp tot uitwerking helemaal aan je wensen en behoeften voldoet. Met standaard websites kies je vaak voor een template, waardoor je beperkt bent in de mogelijkheden. Met een maatwerk website wordt het speciaal voor jou gebouwd, dus is er veel meer mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een maatwerk website of een maatwerk webapplicatie? Neem contact met ons op en kom gezellig een kopje koffie of een lekker koud biertje drinken!

Personalisatie

Personalisatie

Wat is personalisatie op een website?

Met personalisatie kan je getoonde content aanpassen naar de gebruiker op je website of webapplicatie. Wanneer je als bedrijf persona’s gaat opstellen, zul je al snel merken dat iedereen uniek is. Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. Door personalisatie toe te passen op je website, kun je je website volledig aanpassen aan alle (verschillende) persona’s in je doelgroep.

De voordelen van personalisatie

  • Betere band met de klant of prospect
  • Personalisatie leidt tot hogere conversie
  • Nog meer inzicht over je doelgroep
  • Wekt vertrouwen bij de doelgroep

Personalisatie op je website

uMarketingSuite is een tool in het Umbraco CMS. uMarketingSuite maakt het mogelijk om je website te personaliseren voor verschillende persona’s. Op basis van het gedrag van de bezoeker, past de website zich automatisch aan naar de interesses/ behoeften van de bezoeker. Door betere en relevante content aan te bieden, blijven bezoekers langer op je website en verhoogt het de conversie.

uMarketingsuite

uMarketingsuite

Wat is uMarketingsuite?

uMarketingsuite is een module voor Umbraco. Met uMarketingsuite krijg je de mogelijkheid om je website te personaliseren voor iedereen die je website bezoekt.

We nemen onze website even als voorbeeld, want wij hebben natuurlijk ook uMarketingsuite toegepast op onze website. Voor als je het nog niet wist, wij zijn een internetbureau. Wij bouwen websites en webapplicaties. Als je op onze website terecht komt, dan kan het zijn dat je geïnteresseerd bent in websites of webapplicaties.

Op basis van data, zoals meest bezochte pagina’s en interactie op campagnes, word er een persona aan je toegewezen. Deze persona bepaalt wat jij te zien krijgt op onze website. Stel je voor je hebt allemaal pagina’s bezocht die gaan over websites, dan denken wij dat je geïnteresseerd bent in een website op maat. De website wordt dan automatisch aangepast, waardoor jij meer informatie te zien krijgt over websites dan over webapplicaties. Met uMarketingsuite bepaal je dus zelf wat iemand te zien krijgt op je website en kan je zelf ook de persona’s instellen.

Meer info over uMarketingsuite?

Lees onze blog 'verhoog conversie met uMarketingsuite'.

Blogs Wellicht vind je dit ook interessant

Bekijk alle blogs

CMS vergelijken; welk CMS past het beste bij jou?

De keuze voor een content management systeem (CMS) is niet een eenvoudig. Het heeft namelijk invloed op het design, functionaliteit, uitstraling en veiligheid van je website. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, is overstappen niet eenvoudig. Ben jij benieuwd welk CMS het beste bij jou past? Wij vergelijken de vier populaire CMS'en met elkaar.

Lees meer

Verhoog conversie met uMarketingSuite

De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS dat marketeers ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195