+31 (0)33 247 1227

Zoeken

308% Meer downloads
144% Meer e-mails verzameld
125% Meer demo aanvragen

Over AMCS Group Digital ways to a cleaner world

AMCS Group is de maker van het AMCS Platform: een cloud- en softwareplatform op bedrijfsniveau dat is ontworpen op basis van de best practice-processen van duizenden afval- en recyclingbedrijven over de hele wereld. De bedrijfssoftware en SaaS-oplossingen van AMCS Group leveren digitale innovatie aan de opkomende circulaire economie.

Het doel Verbeteren van leadgeneratie

Het verbeteren van leadgeneratie en het verhogen van de conversieratio zijn de belangrijkste doelen voor de nieuwe website. Hoe meer afval- en recyclingbedrijven er gebruik maken van het AMCS Platform, hoe meer we kunnen bijdragen aan een schonere wereld. AMCS Group heeft de hulp van True People ingeschakeld om deze doelen samen te bereiken. De nieuwe website is gebouwd met het Umbraco CMS. Er zijn verschillende functionaliteiten en tools geïmplementeerd die zorgen voor meer leadgeneratie, zoals personalisatie, content scoring, call-to-action leadgeneratie, Umbraco Translation Tool en Searchine Site Search.

De vraag:
Hoe kan AMCS Group meer leads genereren via de website?
De oplossing:
Geavanceerde websitetechnologie/algoritme waardoor bezoekers realtime content voorgeschoteld krijgen die het meest relevant is voor hen.
Het resultaat:
Door de nieuwe website heeft AMCS Group meer demo aanvragen, meer telefoongesprekken, meer downloads en meer e-mailadressen verzameld.

Wil jij ook digitale impact creëren met een maatwerk website?

Neem contact op

Hoe bereiken we het doel? Tools en functionaliteiten

Website personalisatie

Om meer leads te genereren via de website hebben we personalisatie ingezet. Met personalisatie brengt AMCS Group de content veel dichter bij de wensen en behoeftes van de doelgroep. Op basis van het gedrag op de website voorspellen we in welke fase ze zich momenteel bevinden. Hierdoor kan de bezoeker worden verleid tot conversie door betere en relevantere content aan te bieden. De uMarketingSuite zorgt ervoor dat de content daarvoor eenvoudig kan worden geoptimaliseerd. AMCS Group kan in Umbraco zelf persona's aanmaken en beheren. Op basis van de verzamelde gegevens over de persona's, zal de uMarketingSuite bijhouden wat voor soort gedrag ze vertonen en proberen te bepalen of dit overeenkomt met één van de persona's.

Meer over uMarketingSuite Terug naar AMCS Group

Content personaliseren met de uMarketingSuite

Wij maken gebruik van de uMarketingSuite om content op de websites te personaliseren. De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS. Elke bezoeker neemt deel aan de 'Customer Journey' voordat er conversie plaatsvindt. Op basis van het gedrag op websites is het mogelijk om te voorspellen in welke fase ze zich momenteel bevinden. Door te bepalen in welke fase de bezoeker zich momenteel bevindt, kan de gebruiker worden verleid tot conversie door betere, relevantere inhoud aan te bieden. uMarketingSuite zorgt ervoor dat de inhoud daarvoor eenvoudig kan worden geoptimaliseerd.

Alles over uMarketingSuite

Automatische content scoring

Wij hebben de nieuwe website ontwikkeld met het Umbraco CMS. Door een slimme inrichting in Umbraco CMS kan AMCS Group content scoren op relevantie. Zo worden er verbanden gelegd met andere content, die ook relevant zouden kunnen zijn voor de bezoeker. Door het laten zien van andere relevante content, wordt er eerder aan de wensen en behoeftes van de bezoeker voldaan. Door de oplossing van True People wordt content automatisch aan elkaar gescoord en hoeven de content beheerders dit niet handmatig in te vullen in het Umbraco CMS.

Call-to-action leadgeneratie

Het algoritme voor personalisatie en scoring werkt om de bezoeker relevante, geavanceerde CTA's te bieden die passen bij de bezoekersreis en persona's. Deze CTA's nodigen de bezoeker uit om formulieren in te vullen om toegang te krijgen tot gerelateerde content zoals whitepapers en webinars met behulp van de Pardot/Salesforce marketingautomatiseringstool. Dit helpt bezoekers te koesteren en draagt ​​zo bij aan hogere conversiepercentages.

Automatische vertalingen

AMCS Group heeft veel content in verschillende talen. Voorheen moest voor elke nieuwsbericht of blog een vertaalbureau ingeschakeld worden, waardoor het erg lang duurde en duur was om content te plaatsen. Door te werken met Translation Manager worden vertalingen nu beter ondersteunt. Waar het eerst weken duurde om internationale content te plaatsen, kost het nu een paar minuten.

Meer over Translation Manager Terug naar AMCS Group

Eenvoudig content vertalen met Umbraco Translation Manager

Umbraco Translation Manager maakt het afhandelen van vertalingen eenvoudig, waardoor je op een duidelijke en beknopte manier de vertaalde inhoud kunt maken, beheren en publiceren. Translation Manager kan omgaan met de complexiteit van het beheren van inhoud in Umbraco. Het verwijdert alle configuratiegegevens uit de inhoud en presenteert alleen de woorden die moeten worden vertaald.

Translation Manager wordt geleverd met een Translator Dashboard. Met de Translator Dashboard kunnen content editors op een snelle en gemakkelijke manier vertalingen rechtstreeks in Umbraco afhandelen. Translator Dashboard biedt content editors een eenvoudige en duidelijke interface om inhoud te vertalen zonder directe bewerkingstoegang tot website nodig te hebben.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie

Wij hebben Searchine Site Search geïmplementeerd op de website. Searchine is een zeer gebruiksvriendelijke interne zoekfunctie, na het intypen van maar een paar letters komt de zoekoplossing al direct met resultaten zonder naar een aparte pagina te gaan. Door de vele informatie op de website is Searchine de ideale oplossing om snel bij de juiste content te komen en te converteren.

Meer over Searchine Terug naar AMCS Group

Meer conversie behalen met Searchine Site Search

Zoeken op een website kan de klantervaring maken of juist breken. Door de verschillende mogelijkheden die Searchine biedt, verzekeren we dat deze zoekoplossing de zoekervaring maakt. De interne zoekoplossing van Searchine voldoet aan het verwachtingspatroon, geeft inzicht in websitefouten, biedt zoekfilters aan, biedt relevante content op 404-pagina's, kan pagina's boosten en maakt meerdere (sub)domeinen doorzoekbaar.

Alles over Searchine

Hoe hebben we geholpen? Slimme oplossingen

Conversiepaden uitgewerkt

Om de juiste personen te bereiken, hebben we verschillende persona’s gecreëerd met daarbij de bijhorende conversiedoelen. In wireframes hebben we de conversiepaden van de persona's uitgewerkt, zodat de website een logische structuur krijgt. De wireframes hebben we uiteindelijk vertaald naar een uniek design.

Website ontwikkeld met Umbraco CMS

Wij hebben de website ontwikkeld met het Umbraco CMS. Umbraco is een open source CMS gebaseerd op van Microsoft .NET technologie. Umbraco CMS staat bekent om haar gebruiksvriendelijkheid, waardoor de content editors van AMCS Group eenvoudig content kunnen beheren.

Meer over Umbraco CMS Terug naar AMCS Group

Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en hier is geen technische kennis voor nodig. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn.

Alles over Umbraco

Websitegedrag meetbaar gemaakt

De websiteprestaties worden periodiek gerapporteerd en geanalyseerd, zodat AMCS Group inzicht heeft op de prestaties van de content en campagnes op de website. Met deze inzichten over het gebruikersgedrag kunnen we de website nog beter laten aansluiten op de behoefte van de eindgebruikers.

Daniëlle Nierop

Digital Marketing Manager, AMCS Group

“True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
3 Digitale oplossingen
Scholen in de Kunst
25% Meer winkel afspraken
Sleeptrade
Meer cases bekijken

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195