+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Beveiligingsmatch, het platform voor grootdenkers

Beveiligingsmatch bundelt al hun kennis en ervaring om de leukste banen en geschikt personeel in de beveiliging te kunnen bieden. Ze blinken uit in persoonlijke match. Via www.beveiligingsmatch.nl worden bezoekers geholpen om inzicht te krijgen in alles omtrent de beveiligingsbranche. Door gegevens achter te laten krijgen bezoekers een persoonlijk advies en kan Beveiligingsmatch de kandidaat opvolgen en verder helpen.

Het doel Contactgegevens verzamelen van potentiële kandidaten

Het doel van het platform is om alle kandidaten die potentieel in de beveiligingsbranche willen werken te kennen. De beveiligingsbranche heeft dringend nieuwe beveiligers nodig. Via Beveiligingsmatch.nl worden contactgegevens verzamelt van potentiële kandidaten. Daarnaast willen ze ook gegevens verzamelen van kandidaten die op termijn een beveiligingsdiploma gaan behalen of werkloos worden en open staan voor een (om)scholing tot beveiliger. Dit is belangrijk om in de toekomst de juiste mensen te binden. Deze contactgegevens worden verzameld via interactieve tools die op de website staan. Via deze interactieve tools krijgen gebruikers antwoord op vragen welke in de belevingswereld van de beveiliger spelen. Door hun contactgegevens achter te laten krijgen zij persoonlijk advies.

De vraag:
Hoe kan Beveiligingsmatch meer contactgegevens verzamelen van potentiële kandidaten, zodat zij hun kunnen helpen met het vinden van een geschikte baan?
De oplossing:
Een website met interactieve tools. Tot nu toe zijn er twee tools, maar er komen er in de toekomst meer bij.

Wil jij ook digitale impact creëren met een maatwerk website?

Neem contact op

Hoe hebben we geholpen? Slimme oplossingen

Interactieve tools ook inzetbaar op andere platforms

De tools zijn zo gerealiseerd dat deze relatief eenvoudig kunnen worden ingezet op andere websites, zoals op websites van scholen die studenten laten oriënteren in wat bij hen past.

Gedrag van bezoekers inzichtelijk gemaakt

Met een goed doordachte en slimme technische insteek, is het het gedrag van bezoekers op het platform inzichtelijk gemaakt. Op basis van deze data kunnen conclusies worden getrokken en bepaald worden wat vervolgstappen zijn.

Geautomatiseerde e-mails met persoonlijk advies

Nadat gebruikers hun gegevens hebben achtergelaten, ontvangen zij persoonlijk advies via de mail. Dit advies is gebaseerd op de antwoorden die zij hebben gegeven. Door een slimme technische inrichting zijn deze e-mails volledig geautomatiseerd, zodat Beveiligingsmatch dit niet handmatig hoeft te doen.

Impressie De leadgeneratie tools

Quickscan

Beveiligingsmatch heeft een aantal gegevens nodig om te kunnen bepalen of deze persoon een relevante lead voor hun is. Dit geldt voor elke tool die op de website staat. Door middel van een quickscan voor elke tool kan Beveiligingsmatch bepalen of de kandidaat beschikt over hun eisen.

Tool 1: Welke beveiligingsbaan matcht het beste bij jou?

De beveiliging kent veel diversiteit in takken, werkzaamheden en locaties. Voor een persoon die net van de opleiding komt is het misschien allemaal onbekend terrein. Door het beantwoorden van vragen over het vakgebied krijgt de gebruiker inzicht in welke beveiligingsbaan het beste bij zijn/haar voorkeuren aansluiten. De gebruiker krijgt ook inzicht over welke baan juist niet bij zijn/haar voorkeuren aansluit.

Tool 2: Ben jij een match met beveiliging?

Deze tool is geschikt voor gebruikers die nog geen beveiligingsdiploma hebben, maar wel interesse hebben. Door een aantal stellingen in te vullen op basis van skills die je nodig hebt als beveiliger, krijgt de gebruiker antwoord op de vraag of de gebruiker geschikt zou zijn voor werken in beveiliging. De gebruiker krijgt ook inzicht in welke competenties hij/zij beschikt en over welke juist niet, zodat degene hier op kan focussen om te leren.

Het resultaat

Op basis van de gegeven antwoorden krijgen de gebruikers persoonlijk advies. Dit is afhankelijk van welke tool de gebruikers hebben ingevuld. Door hun gegevens in te vullen, krijgen de gebruikers dit scherm te zien. Daarnaast krijgen ze ook een mail met uitgebreider advies. Dit is een advies op basis van de gegeven antwoorden, maar door een slimme inrichting zijn deze mails wel geautomatiseerd. Dit scheelt werk.

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
3 Digitale oplossingen
Scholen in de Kunst
125% Meer demo aanvragen
AMCS Group
Meer cases bekijken

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195