Copyright True People. All Rights Reserved

De brandweer

Niet alleen het blussen van branden en het verlenen van hulp zijn taken van de brandweer. De brandweer zet de website in om het veiligheidsbewustzijn van bezoekers te vergroten.

Het veiligheidsbewustzijn van bezoekers vergroten

Brand. Iets waaraan we liever niet denken. Zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Gelukkig kun je met een paar simpele maatregelen brand voorkomen of de schade beperken. Maar hoe zorg je dat Nederlanders deze maatregelen nemen?

Interactieve website

Via een interactieve website maken wij het samen met de brandweer mogelijk om het veiligheidsbewustzijn van bezoekers te vergroten. Dit doen we onder andere door bezoekers te informeren over hoe branden kunnen worden voorkomen, het laatste nieuws over branden in Nederland te delen en een overzicht van de opendagen te laten zien. Door continu te meten en de website verder te optimaliseren, creëren we de beste klantbeleving. 

BEKIJK HET RESULTAAT

Slimme oplossingen

Brandweer.nl bestaat uit verschillende veiligheidsregio's die de website beheren. Door een slimme inrichting in Umbraco kunnen alle web editors van de veiligheidsregio's de website te gelijkertijd beheren. Onlangs hebben wij Searchine op de brandweer.nl geïmplementeerd. Searchine is een slimme interne zoekfunctie die bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste informatie brengt. Met de interne zoekfunctie klikken bezoekers vaker op tenminste één van de aangeboden pagina’s, er zijn namelijk 60% minder uitstappen nadat bezoekers de zoekresultaten te zien krijgen. Bezoekers vinden eerder relevante informatie en de web editors van brandweer.nl kunnen door middel van inzichten nu content aanbieden die meer aansluit bij de actuele behoefte van de doelgroep.

Wat de brandweer over ons zegt

Jörgen Lucas

Platformcoördinator

Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.

Meer conversie genereren

De brandweer zocht een partij die meedenkt in digitale oplossingen, zodat bezoekers langer op de website blijven en meer pagina's bekijken. Door in te spelen op de behoefte van de doelgroep en oplossingsgericht te werken, helpen we de brandweer met het behalen van deze doelen.

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken