+31 (0)33 247 1227

Zoeken

30+ Jaar ervaring
7 Partners
7 Vestigingen over de hele wereld

Over Contour Industriële diamanten verwerken tot high tech tools

Contour Fine Tooling verwerkt industriële diamanten tot high tech gereedschappen voor de optische industrie. In de afgelopen 30 jaar heeft Contour Fine Tooling een reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie, precisie, kwaliteit en waar voor uw geld op het gebied van diamantslijpgereedschappen en is nu marktleider.

Doel nieuwe website Nieuwe positionering Contour

Contour heeft de ambitie om de komende jaren wereldwijd te blijven groeien. Hun website sloot niet aan bij de positie als marktleider die Contour heeft. Er waren veel mogelijkheden voor optimalisatie op het gebied van bruikbaarheid, vindbaarheid, visuele identiteit en online verkoop. Samen met brandIQ zijn wij een traject gestart voor de ontwikkeling van de nieuwe website die aansluit bij de nieuwe positionering & visuele identiteit van Contour, met als doel meer omzet en betere klantloyaliteit.

De vraag:
Hoe zorgen we ervoor dat Contour meer online omzet krijgt en de klantloyaliteit wordt verbeterd?
De oplossing:
Een website die aansluit op de nieuwe positionering van Contour met focus op lead generatie.

Hoe hebben we geholpen? Slimme oplossingen

Nieuwe visuele identiteit

Nieuwe visuele identiteit die de bedrijfsidentiteit van Contour weerspiegelt.

Organisch beter vindbaar

Op de oude website werd niet rekening gehouden met de organische vindbaarheid. Tijdens de realisatie hebben we hier op gefocust, zodat de website meer bezoekers krijgt.

Meten & analyseren

Wij hebben alles wat gebruikers op de website doen meetbaar gemaakt. Met deze inzichten kunnen we de website nog beter laten aansluiten op de behoefte van de eindgebruikers.

Hoe bereiken we de doelen? Tools & functionaliteiten

Online producten verkopen

De nieuwe website bevat productpagina's met de producteigenschappen. Bezoekers kunnen eenvoudig producten aanschaffen door contact op te nemen. Zo wil Contour de omzet verhogen.

Contact opnemen met lokale locaties

Contour biedt wereldwijde service op lokale basis. Op de nieuwe website heeft elke contour locatie een eigen contactpagina met contactformulier, zodat klanten eenvoudig en gemakkelijk contact kunnen opnemen met de dichtstbijzijnde locatie. Zo wil Contour de klantloyaliteit verhogen.

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
3 Digitale oplossingen
Scholen in de Kunst
125% Meer demo aanvragen
AMCS Group
Meer cases bekijken

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195