+31 (0)33 247 1227

Zoeken

59% Meer bezoekers
34% Langere sessieduur
40% Meer downloads

Corporate website Via de website bezoekers informeren en overtuigen

Enpuls wil marktpartijen, onderzoeksinstituten en overheden bij elkaar brengen, om gezamenlijk tot oplossingen te komen die bijdragen aan het versnellen van de energietransitie. De website dient als inspiratie- en informatiebron, zodat de doelgroep kan voortbouwen op de visies en inzichten die Enpuls heeft en deelt. Door relevante content aan te bieden, zijn bezoekers sneller bij de content die geschikt voor hen is en is de kans groter dat ze overgaan tot conversie.

Van online strategie naar conversie

Om meer conversie te behalen, hebben wij eerst in kaart gebracht wie de doelgroep is en wat hun behoefte is. Aan de hand van deze informatie hebben we wireframes gemaakt, waarbij de focus lag op het uitwerken van de conversiepaden van de doelgroep. De wireframes hebben we doorvertaald naar een grafisch ontwerp. Dit is gedaan op basis van de huisstijl van Enpuls en met oog op het behalen van de gestelde doelen. Door tijdens de ontwikkeling rekening te houden met technische SEO en SEO gericht te schrijven, heeft de website een groter bereik gekregen. Aan de hand van periodieke rapportage over de website prestaties stellen we haalbare verbeterpunten op, zodat we de doelgroep nog beter kunnen bereiken en overtuigen.

De vraag:
Hoe kunnen we de doelgroep informeren met content die voor hen het meest waardevol is en ze overtuigen dat ze zelf aan de slag moeten gaan met de input die Enpuls met hen deelt?
De oplossing:
Een website waarbij de doelgroep snel bij de meest waardevolle en relevante content komt.
Het resultaat:
De website heeft een groter bereik gekregen, bezoekers zitten gemiddeld langer op de website en downloaden meer hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan met de input van Enpuls.

Wil jij ook digitale impact creëren met een maatwerk website?

Neem contact op

Van schets tot resultaat Bekijk het proces

Wat hebben we gedaan voor Enpuls? Gericht op het behalen van meer conversie

Persona's gecreëerd

Enpuls deelt alles over wat er in de energiewereld gebeurt met iedereen die erover horen wil. Maar wie zijn dat? En welke informatiebehoefte hebben zij? Wij hebben voor Enpuls persona’s gecreëerd, zodat de personen worden bereikt die het meeste aan hun dienst hebben.

Conversiepaden uitgewerkt

De persona's hebben verschillende conversiedoelen, daarom hebben we per persona het conversiepad uitgewerkt. Hoe kunnen we de persona's op een simpele manier door de website laten loodsen, zodat ze sneller overgaan tot conversie? Dit is uitgewerkt in wireframes.

Website prestaties analyseren

Wij leveren maandelijks een rapportage met de websites prestaties van de Enpuls. In deze rapportage is in één oogopslag te zien is hoe de website heeft gepresteerd vergeleken met vorige maand. Met deze rapportage hebben we inzicht in wat werkt en wat niet.

Binnen een paar klikken bij de juiste content

Tijdens het ontwerpproces hebben wij goed nagedacht over hoe wij persona’s snel naar de content brengen die voor hen relevant is. De focus lag op het uitwerken van een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur, zodat de persona's binnen een paar klikken bij de juiste informatie komen en kunnen converteren. Door met een tweede navigatiemenu te werken, wordt informatie die niet relevant is voor de persona direct weg gefilterd.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie

Enpuls gebruikt Searchine Site Search als interne zoekfunctie op de website. Searchine is zeer gebruiksvriendelijk, na het intypen van maar een paar letters komt de zoekoplossing al direct met resultaten zonder naar een aparte pagina te gaan. Bezoekers die de zoekfunctie gebruiken, hebben al de intentie om te converteren. Het is dus zonde om deze waardevolle bezoekers te verliezen door een gebruiksonvriendelijke zoekmachine.

Meer over Searchine Terug naar Enpuls

Meer conversie behalen met Searchine Site Search

Zoeken op een website kan de klantervaring maken of juist breken. Door de verschillende mogelijkheden die Searchine biedt, verzekeren we dat deze zoekoplossing de zoekervaring maakt. De interne zoekoplossing van Searchine voldoet aan het verwachtingspatroon, geeft inzicht in websitefouten, biedt zoekfilters aan, biedt relevante content op 404-pagina's, kan pagina's boosten en maakt meerdere (sub)domeinen doorzoekbaar.

Alles over Searchine

Verschillende vormen van communicatie

Enpuls toont veel content op de website en deze content wordt in verschillende vormen aangeboden, zodat de doelgroep zelf kan kiezen welke vorm van communicatie het beste bij hen past. Om op een slimme manier de interesse te wekken van de doelgroep en te zorgen dat ze snel content vinden die voor hen relevant is, hebben we een overzicht met pop-ups gemaakt. Pas als bezoekers echt geïnteresseerd zijn, kunnen ze doorklikken naar de desbetreffende pagina.

Janneke van der Loo

Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

“True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
3 Digitale oplossingen
Scholen in de Kunst
308% Meer downloads
AMCS Group
Meer cases bekijken

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195