Enpuls Samenwerking Wil jij ook met ons samenwerken?

Nieuwe website Enpuls

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website hebben wij geadviseerd wat er technisch allemaal mogelijk is, zodat er een optimaal resultaat is behaald binnen het beschikbare budget. 

Enpuls

Enpuls is een jonge, onafhankelijke organisatie van visionairs, businessdenkers en conceptontwikkelaars, die zich richten op versnelling van de energietransitie. Enpuls ontwikkelt onafhankelijke visies over hoe energietransitie op een effectieve manier versneld en gerealiseerd kan worden. Vanuit deze visies worden er schaalbare concepten/oplossingen ontwikkeld, zodat marktpartijen en overheden hiermee verder kunnen. 

BEKIJK WEBSITE

Website en webtool

  • Corporate website

Voor Enpuls hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Tijdens de realisatie kwam naar voren dat het belangrijk is dat de concepten/ oplossingen veel worden bekeken, zodat marktpartijen en overheden deze concepten kunnen uitvoeren. Wij hebben vanuit technisch perspectief een oplossing bedacht, zodat relevante artikelen vaker worden getoond. Ook hebben wij Searchine toegevoegd als zoekfunctie op de website. Searchine maakt de website doorzoekbaar met super snelle geavanceerde zoekresultaten. Wij ondersteunen Enpuls ook op het gebied van online marketing. Enpuls krijgt elke maand een True Insights rapportage, zodat zij op de hoogte zijn van hun websiteprestaties. Op deze manier kunnen zij de website optimaliseren met als doel meer conversie te behalen.  

  • Webtool

Na de fijne samenwerking tussen True People en Enpuls tijdens de realisatie van de corporate website, hebben wij ook een webtool voor Enpuls gerealiseerd. Met behulp van deze webtool kunnen gebruikers eenvoudig voor elk type woningeigenaar de juiste argumenten genereren om ja te zeggen tegen een duurzaam verwarmde woning. Wij hebben deze webtool in een korte tijd ontwikkeld. 

Doorontwikkeling website

Enpuls is erg tevreden met de samenwerking en wij ook. De realisatie van de corporate website en webtool zijn beide soepel verlopen. Wij gaan nu verder met het doorontwikkelen van de corporate website. Hierbij ondersteunen wij Enpuls waar nodig is en komen we met nieuwe ideeën.  

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken