Copyright True People. All Rights Reserved

Enpuls

Enpuls ontwikkelt onafhankelijke visies over hoe de energietransitie versneld kan worden. Vanuit deze visies worden er schaalbare concepten/oplossingen ontwikkeld, zodat marktpartijen en overheden hiermee verder kunnen. Enpuls zet de website in om hierover te informeren.

Overheden en marktpartijen aansporen om een bijdrage te leveren aan versnelling energietransitie

Enpuls wil via de website overheden en marktpartijen informeren, zodat zij zelf aan de slag gaan met de input die Enpuls met hen deelt. Hoe zorg je dat overheden en marktpartijen bijdragen aan het versnellen van de energietransitie?

Inspelen op behoefte doelgroep

Om te zorgen dat overheden en marktpartijen zelf aan de slag gaan met versnelling van de energietransitie, zet Enpuls haar website in om informatie hierover te verschaffen. We hebben onderzoek gedaan naar de informatie van de doelgroep, zodat we de juiste doelgroep bereiken. Enpuls krijgt elke maand een True Insights rapportageMet True Insights wordt Enpuls op de hoogte gehouden hoe de website deze maand heeft gepresteerd vergeleken met de vorige periode. Met deze gegevens optimaliseren we de website, zodat er optimaal resultaat wordt behaald. 

BEKIJK HET RESULTAAT

Wat Enpuls over ons zegt

Janneke van der Loo

Communicatieprofessional

True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!

Realisatie webtool

Na de fijne samenwerking tussen True People en Enpuls tijdens de realisatie van de corporate website, hebben wij ook een webtool voor Enpuls gerealiseerd.

Duurzaam verwarmen tool

Deze webtool heeft als doel de doelgroep overhalen om te kiezen voor een duurzaam verwarmde woning. 

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken