Copyright True People. All Rights Reserved

Flexius

CRM portal & snelle berichtenregistratie met een flexibel notificatiesysteem op maat voor Flexius gerealiseerd.

CRM Portal Flexius

In de nieuw ontwikkelde portal zijn alle historische notities direct overzichtelijk per klant en kunnen telefoongesprekken eenvoudig worden doorgeschakeld via de Cloudcentrale.

Flexibel notificatiesysteem

Dagelijks worden er bijna 1000 berichten geautomatiseerd verstuurd vanuit het notificatiesysteem.

Flexius

Flexius biedt haar klanten telefoonservice. Alle telefoontjes naar worden aangenomen uit naam van het bedrijf en geregistreerd door de medewerkers van Flexius. Tot op heden werd een zwaar verouderde Access database gebruikt voor de registratie van de berichten. 

BEKIJK WEBSITE

True People en Flexius

Samen met Flexius hebben we een CRM systeem op maat ontwikkelt. Door mee te kijken met de dagelijkse werkzaamheden was al snel duidelijk waar de processen optimaal geautomatiseerd konden worden. Het platform is gebruiksvriendelijk, toekomstbestendig, flexibel, veilig en goed uitbreidbaar.

CRM Portal

Door gebruik te maken van Microsoft.NET in combinate met websockets, hebben we een intuïtieve applicatie ontwikkelt, waarin zeer snel berichten geregistreerd kunnen worden. 

In de nieuw ontwikkelde portal zijn alle historische notities direct overzichtelijk per klant en kunnen telefoongesprekken eenvoudig worden doorgeschakeld via de Cloudcentrale. De frequentie van de berichten worden naar wens van de klanten geconfigureerd. Aan het eind van de dag wordt tevens een duidelijke samenvatting van alle ontvangen telefoontjes automatisch verstuurd naar de juiste personen.

Het systeem is in 2017 succesvol in gebruik genomen. Dagelijks worden er bijna 1000 berichten geautomatiseerd verstuurd vanuit het notificatiesysteem.

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken