Flexius Samenwerking Wil je ook met ons samenwerken?

Flexius CRM

Online portal voor registratie & notificatie telefoonservice

In slimme technische Microsoft.NET architectuur, maken we gebruik van websockets voor snelle registratie van berichten. De notificatiemomenten van berichten kunnen per klant worden ingesteld en een slim snel-invoeren systeem zorgt ervoor dat veel voorkomende zinnen met snelcodes kunnen worden ingevoerd.

Berichtenregistratie & notificatiesysteem voor Flexius

Flexius

Flexius biedt haar klanten telefoonservice. Alle telefoontjes naar worden aangenomen uit naam van het bedrijf en geregistreerd door de medewerkers van Flexius. Tot op heden werd een zwaar verouderde Access database gebruikt voor de registratie van de berichten. 

True People en Flexius

Samen met Flexius hebben we een CRM systeem op maat ontwikkelt. Door mee te kijken met de dagelijkse werkzaamheden was al snel duidelijk waar de processen optimaal geautomatiseerd konden worden. Het platform is gebruiksvriendelijk, toekomstbestendig, flexibel, veilig en goed uitbreidbaar.

CRM Portal

Door gebruik te maken van Microsoft.NET in combinate met websockets, hebben we een intuïtieve applicatie ontwikkelt, waarin zeer snel berichten geregistreerd kunnen worden. 

In de nieuw ontwikkelde portal zijn alle historische notities direct overzichtelijk per klant en kunnen telefoongesprekken eenvoudig worden doorgeschakeld via de Cloudcentrale. De frequentie van de berichten worden naar wens van de klanten geconfigureerd. Aan het eind van de dag wordt tevens een duidelijke samenvatting van alle ontvangen telefoontjes automatisch verstuurd naar de juiste personen.

Het systeem is in 2017 succesvol in gebruik genomen. Dagelijks worden er bijna 1000 berichten geautomatiseerd verstuurd vanuit het notificatiesysteem.

Wil je ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken